1. HABERLER

  2. HABER

  3. Femen “Göğüs Göğüse” Direnecekmiş!
Femen “Göğüs Göğüse” Direnecekmiş!

Femen “Göğüs Göğüse” Direnecekmiş!

Femen grubu, Gezi Parkı eylemlerine destek için uçak bileti arıyor. Göğüs göğüse çarpışmak isteyenlerin sponsorluğu bekleniyor!

18 Haziran 2013 Salı 20:03A+A-

HAKSÖZ-HABER

Düzenledikleri yarı çıplak eylemlerle adını duyuran Ukraynalı grup Femen, Türkiye’ye gelerek protestolara “göğüs göğüse” direnerek destek vermeye hazır olduğunu açıkladı. Omuz omuza mücadele eden sterillere duyurulur!

Gezi muharebesinde oligarşinin kalesi olduğunu bir kere daha ispat eden Hürriyet internet sitesi muharebeye devam ediyor. Femen örgütünün internet sitesindeki “Erdoğan’a ulaşmamıza yardımcı olun” başlıklı eylem çağrısını aktaran Hürriyet internet sitesinde şöyle deniliyor:

Türkiye lideri Erdoğan’ın Taksim Meydanı’nda protestocuları gazla zehirlemesine daha fazla seyirci kalamayız. Bu günlerde sizin yanınızda olmamız gerektiğine inanıyoruz. Erdoğan’ın Türkiye’yi daha fazla geriye götürmesine seyirci kalamayız. İzlenen bu yol sadece Türkiye için değil, tüm çağdaş dünya açısından bir trajedi olur. Yardımınıza gelebilmemiz için Türkiye’de başkaldırmış göstericilerden bir ricamız da var. Femen üyesi üç kişilik grubu İstanbul’a gönderebilmemiz için üç uçak bileti parası toplamamız lazım. Uçak bileti parasını denkleştirdiğimizde size katılarak göğüs göğüse direnmeye hazırız.

Boyner Ne Güne Duruyor?

Hayat tarzı mücadelesinin sınıfsal bir mücadele ve gavurlukla alakalı olduğunu anladık artık! Omuz omuza Gezi’de direnenlerden bir grup,  kermes düzenleyerek Femen üyelerinin uçak biletlerini almayı düşünürler mi bilinmez. Belki sokağa çıkın diyen Boyner Holding alır.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum