1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Fehmi Koru anlamakta zorlanıyormuş!
Fehmi Koru anlamakta zorlanıyormuş!

Fehmi Koru anlamakta zorlanıyormuş!

Anketlerden AK Parti’ye destek oyu çıkmasını anlayamadığını belirten Fehmi Koru: “Oyunuzu hangi partiye verirdiniz?” sorusu yöneltildiğinde yüzde 30’u kadarından hâlâ “AK Parti” cevabı alınmasını da anlamakta zorlanıyorum” diyor.

14 Haziran 2022 Salı 13:36A+A-

HAKSÖZ HABER

Fehmi Koru kendi adıyla yayımda olan internet sitesindeki yazısında, muhalefet partilerinin çok çalıştığını ancak hala AK Parti’ye oy çıkmasını anlamadığını yazdı.

AK Parti’ye verilen kamuoyu desteğini anlamakta zorlanan, seçim öncesi yapılan anketlere şaşıran, Türkiye’deki sosyal değişimleri algılamakta zorlanan Fehmi Koru ‘AK Parti’ye destek veriliyor olmasına sitem ederken şöyle yazdı:

“Bu pazar günü seçim olsaydı oyunuzu hangi partiye verirdiniz?” sorusu yöneltildiğinde %30’u kadarından hala “AK Parti” cevabı alınmasını da anlamakta zorlanıyorum…

…Akıllara -bu arada benim aklıma da- ilk gelen “Sorun muhalefette” yakıştırmasını da, üzerinde biraz düşününce geçerli bulamıyorum.

Muhalefeti oluşturan partiler az çalışmıyor. Liderler her gün bir yerlerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Mitingler düzenlenmeye başlandı, oralarda ortak dertleri kitlelerle paylaşıyor liderler…

Neden, neden, neden?

Yüksek sesle birkaç kez tekrarladığım “Neden, neden, neden?” sorularıma, bir dostum, “Her şeyi anlaman gerekmiyor” mukabelesinde bulundu.

Doğru.

Evet doğru olmasına doğru ama, bu tür sorular yine de bana soruluyor.

AK Parti’den itiraz sesleri çıkmasını mı bekliyorum? Hayır.

Kamuoyu yoklamalarında kendilerine sorular yöneltilen insanların hiç çekinmeden şimdiye kadar verdiklerinden farklı cevaplar vereceklerini mi sanıyorum? Hayır.”

HABERE YORUM KAT

10 Yorum