1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Faydasız ve ahlaksız bir yaşam tarzını dayatıyorlar!
Faydasız ve ahlaksız bir yaşam tarzını dayatıyorlar!

Faydasız ve ahlaksız bir yaşam tarzını dayatıyorlar!

CHP'li Bengi Başer ve Fatih Altaylı, kadın voleybol takımının şampiyonluğu üzerinden dindarları hedef aldı.

18 Temmuz 2023 Salı 18:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Voleybol sanki bir spor değil de laik-Kemalistlerin elindeki bir sopaymış gibi her fırsatta dindarlara karşı kullanılıyor. Bunun sebebi ise çok açık. Voleybolda sporcuların giydikleri formalar yüzünden dindarlar bu spora karşı oldukça mesafeli.

Erkek veya kadın fark etmeksizin voleyboldaki sporcu kıyafetleri beden teşhirinden başka bir şey değil. Hangi sebeple sporcuların böyle giyindiklerini anlamak zor. Sanki bundan daha bol ve uzun giyinince voleybol oynamak mümkün değil!

Bu noktayı tartışmanın şimdilik bir anlamı yok. Buradaki çıplaklık üzerinden başka bir düşmanlık yaygınlaşmaya başladı. Dindarların doğal tepkileri ve mesafeleri laik-Kemalistleri öylesine rahatsız etmiş ki hemen saldırgan bir tutum içerisine girmişler!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun taktığı rozet ile CHP’li olan doktur Bengi Başer ile 28 Şubat sürecindeki tetikçiliği ile tanınan Fatih Altaylı, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın şampiyonluğu üzerinden dindarlara nefret kustular.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Başer, "Kadın isterse, yapar ve bu ülkenin Cumhuriyet kadını bu ülkenin başını her daim dik tutar! Yobaza inat!.." dedi.

Açıklama: https://cdn.yeniakit.com.tr/images/detail/1689605228-d55bfe.png

İslam düşmanı Fatih Altaylı da voleybol takımının şampiyonluğunu bahane ederek dindarları şöyle hedef aldı:

Şeyhlere şıhlara kadının adı olmayan tarikatlara kadına saygısı olmayan yaratıklara inat demeyeceğim. Çünkü sonra voleybolu yasaklamalarından yasaklatmalarından korkarım ama Türkiye’nin aydınlık yüzü olarak Dünya’yı dize kupayı bize getirdiler.

Açıklama: https://cdn.yeniakit.com.tr/images/detail/1689605248-807647.png

Voleybol üzerinden İslam’a gösterilen tepki sinekten yağ çıkartmaya çabalayan zihniyetin son ürünü. Faydasız ve ahlaksız bir yaşam tarzını dayatmak için Müslümanlara kin kusanlar insanların hem dünyalarını hem de ahiretlerini yerle bir etmek istiyorlar!

Çıplaklığı ve teşhirciliği özendirmek için gösterilen bu çaba aslında insanın hayvanlaştığı ve asaletten uzaklaştığı bir vasata işaret ediyor. Ancak insanın aşağılık bir varlık olmasından endişe duymayanların bunları dert edinmesi mümkün değil. Onlar istiyorlar ki herkes onlarla aynı seviyede buluşsun!

HABERE YORUM KAT

10 Yorum