1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Fasıklara, ırkçılara asla güven olmaz!
Fasıklara, ırkçılara asla güven olmaz!

Fasıklara, ırkçılara asla güven olmaz!

Ümit Özdağ yükselen ırkçı dalgadan faydalanmak için yalanlarını sıralamaya devam ediyor!

27 Temmuz 2021 Salı 15:55A+A-

HAKSÖZ HABER

İYİ Parti eski milletvekili Ümit Özdağ ırkçı saldırganlığın Türkiye sözcüsü olarak tanımlanmayı hak eden bir isim. Irkçıların en büyük özelliği ise dezenformasyonla hedef aldıkları kesimi nefret objesi haline getirmek!

Ümit Özdağ ve onu takip eden utanmaz ırkçılara ne anlatsanız boş. Bunlar önyargıları zekasını köreltmiş, akıl ve izandan yoksun kimseler! Suriyelileri hedef almak için ellerinden geleni yapan ırkçılar yine bir yalan haberi devreye soktular.

2019 senesinde Özgür-Der’in çağrısıyla Saraçhane’de yapılan muhacirlere destek eylemi hakkında üretilen dezenformasyonun aynısı tekrardan piyasaya sürülüyor. Bilindiği üzere zikredilen eylem Türkiyeli STK’lar tarafından organize edilmesine rağmen sosyal medyada “Suriyeliler eylem yapıyor” tezviratı başlatılmıştı.

Ümit Özdağ gibi adı çıkmış ırkçılar yine aynı şekilde Saraçhane’de Suriyelilerin eylem yapacağını duyurmaya başladılar. Hatta 2019’daki yalan olduğu kanıtlanmış görselleri kullanarak! Ardından ise yalanını "revize" ederek tarihi değiştiriyor!

Ümit Özdağ'ın bugün yaptığı iki paylaşım:

whatsapp-image-2021-07-27-at-15-59-23.jpeg

basliksiz-056.jpg

2019'daki yalan eylem görseli:

eabqsfsxoaigfnz.jpg

Artık utanmazlığın bu kadarı demek isterdik ama biliyoruz ki fasık ırkçılar için dezenformasyonun hiçbir sınırı yok! Mülteci kardeşlerimizi zalimlerin insafına terk etmeyeceğimizi bir kere daha ilan ederken ırkçıların yalanlarına karşı devletin sistematik bir şekilde cevap üretmesi veyahut bunun da ötesinde mültecilerin topluma sağladıkları katkılar hakkında insanların daha fazla bilinçlendirilmesi gerektiğini hatırlatmak isteriz!

basliksiz-057.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum