1. HABERLER

  2. HABER

  3. Fakıbaba Yeniden AK Parti’ye Katıldı
Fakıbaba Yeniden AK Parti’ye Katıldı

Fakıbaba Yeniden AK Parti’ye Katıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bugün grup toplantısında AK Parti'ye katıldı.

22 Ocak 2013 Salı 13:24A+A-

 

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yapacağı konuşma öncesi Ak Parti'ye geçen Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya rozet taktı.

Fakıbaba, "Sizleri, arkadaşlarımı ve ailemi özlemiştim. Şu anda hem bende hem de Şanlıurfa'da müthiş bir bayram var. Buraya gelişim sadece bir makam değildir. Beni buraya geliş amacım Ak Parti'nin şanlı üyeliğini alabilmektir" diye konuştu. Daha sonra kürsüye gelen Başbakan Erdoğan Fakıbaba'nın Ak Parti'ye geçmesi ile ilgili olarak "Hayırlı olsun inşallah" dedi. 

Ak Parti'ye geçen Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya Ak Parti grup toplantısı öncesi Başbakan Erdoğan tarafından rozet takıldı. Başbakan Erdoğan'ın kendisine Ak Parti rozeti takması sırasında heyecanlı olduğu gözlenen Fakıbaba, "Sizleri, arkadaşlarımı ve ailemi özlemiştim. Bana bu fırsatı verdiniz. Size yürekten teşekkür ediyorum. Minnettarım. Sizin hoşgörünüz ve büyüklüğünüz, bu fırsatı bana verdi. Şu anda hem bende hem de Şanlıurfa'da müthiş bir bayram var. İnanın bu bayramı sebebi sizsiniz. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Buraya gelişim sadece bir makam değildir. Beni buraya geliş amacım Ak Parti'nin şanlı üyeliğini alabilmektir. Bunu verdiğiniz için size minnettarım. İnşallah bundan sonra sizin ve partimin emrinde olacağım. Bir nefer gibi çalışacağım. Size yürekten teşekkür ediyorum" dedi. 

Fakıbaba'nın konuşmasından sonra kürsüye gelen Başbakan Erdoğan Fakıbaba'nın Ak Parti'ye geçmesi ile ilgili olarak "Hayırlı olsun inşallah" dedi.

 

Saadet'e Geçmişti

2004 yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkanlığına aday olan ve seçilen 5 yıllık görevin sonunda 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'nin aday göstermemesi üzerine bağımsız olarak aday olup tekrar belediye başkanı seçilen Fakıbaba, 4 yıl aradan sonra tekrar AK Parti'ye geçeceğini açıkladı.

Saadet Partisi'ne katılan Fakıbaba, Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye geçmesinin ardından, Saadet Partisi'nden istifa etmişti.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum