1. HABERLER

  2. HABER

  3. "Faiz Lobisinin Kaynağı Kredi Kartları"
"Faiz Lobisinin Kaynağı Kredi Kartları"

"Faiz Lobisinin Kaynağı Kredi Kartları"

Erdoğan, Fethiye'deki toplu açılış töreninde vatandaşlara, 'Kredi kartları faiz lobisinin en büyük kaynağıdır. Alırken lütfen hassas olalım' çağrısı yaptı

02 Aralık 2013 Pazartesi 14:45A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fethiye'deki toplu açılış töreninde vatandaşlara, 'Kredi kartları faiz lobisinin en büyük kaynağıdır. Alırken lütfen hassas olalım' çağrısı yaptı. Fethiye Cumhuriyet Meydanı'nda toplu açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan, kredi kartlarının, faiz lobisinin en büyük kaynağı olduğunu belirterek, 'Kredi kartlarını almada lütfen hassas olun. Paranız kadar, yorganınız kadar ayağınızı uzatın. Ondan sonra bunlara malzeme olmayın. Evinizde ne var ne yok, alır götürürler. Göreve geldiğimizde 9 ilimizde doğalgaz vardı. Şimdi 72 vilayetimizde doğalgaz var. Muğla'ya kadar da doğalgazı getirdik, ihale yapıldı. Şimdi istiyoruz ki, tüm Muğla, doğalgazın tadına ulaşsın. Her evde, istediğin her anda doğalgazı bulma şansı başkadır. Muğlamıza da artık doğalgaz gelmiş olacak, tüm ilçelerimize gelmiş olacak. İşte bunlar modern Türkiye'nin ayak sesleridir' diye konuştu. Türkiye'ye gelen turist sayısının ise 2012 sonunda 35,7 milyona ulaştığını açıklayan Erdoğan, 2013 yıl sonunda bu rakamın aşılacağını kaydetti.

Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı protestoları sırasında 'faiz lobisi' konusuna dikkat çekerek, 'Kredi kartı kullanmayın' çağrısı yapmıştı. Erdoğan, bu çağrısında şunları söylemişti: 'Geçenlerde ben, 'faiz lobisi' derken boşuna demedim. Bir şeyler bildiğim için bunları söylüyorum, zira faiz dışı gelirlerle abad olan bir lobi var. Hani şu kredi kartları falan diyorsunuz ya, bunları almayın. (Yeni Şafak)

HABERE YORUM KAT

1 Yorum