1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. “Ey Sisi, Bir Göz Kırp Yeter” Şerefsizliği
“Ey Sisi, Bir Göz Kırp Yeter” Şerefsizliği

“Ey Sisi, Bir Göz Kırp Yeter” Şerefsizliği

Mısırlı kadın gazeteci Gada Şerif, El Masr El Yavm gazetesindeki köşesinden, Mısırlıların Sisi'yi delicesine sevdiğini, onu seven kadınların Sisi isterse ona 4. eş olabileceklerini söyledi.

28 Temmuz 2013 Pazar 17:55A+A-

Haksöz-Haber

Laik, sol, liberal kesimler İhvan'ın şeriat getirip kendi hayat tarzlarını değiştireceğini söyleyerek Tahriri doldurup darbeye zemin hazırladı. Tahrir meydanındaki gösterilerde yüze yakın kadın tacize ve tecavüze uğradı. Askeri darbe yapması için  çağıran bu kesimler askeri müdahaleden sonra bu kez darbecilerin çağrısı  ile cuntaya destek gösterileri yaptı.  Diktatör Mübarek rejimini aratmayan bir askeri baskı rejiminin sivil destekçileri olan bu sosyal faşist kesim şimdide Darbeci Sisi’ye güzellemeler düzüyorlar. Sisi’ye uhrevi bir kişilik atfederek kutsayarak bir kurtarıcı haline getiriyorlar. Sisi Mısırın Musa’sı değil olsa olsa Fıravunu, Mübareği, Nasırı, Atatürk’ü olur.

Mısırlı kadın gazeteci Gada Şerif, El Masr El Yavm gazetesindeki köşesinden, Mısırlıların Sisi'yi delicesine sevdiğini, onu seven kadınların  Sisi isterse ona 4. eş olabileceklerini söyledi. “Ey Sisi, bir göz kırp yeter” başlıklı yazıda Şerif şöyle yazdı: “Mısırlılar bu adamı delicesine seviyor. Dördüncü eş olarak bizi almak isterse emrindeyiz. Cariye olarak alsa vallahi itiraz etmeyiz. Bu şekilde şeriatı da uygulamış oluruz. Yobazların uygulamak istediği şeriattan daha iyidir. Sisi, 56 yıl önce Nasır’ın yaptığını başardı. Nasır, Sisi’nin bedeninde yeniden doğdu.”

İhvanın iktidara gelmesi ile kadın hakları savunuculuğunu kimselere bırakmayanlar Sisi’ye cariye olmaktan onur duyuyor. İslam şeriatının kadına verdiği onuru kendilerine zillet olarak gören laik-sol-batıcı kesimler, feministler ve kadın hakları savunucuları yüzlerce insanı katleden bir cunta liderinin eşi olmak şöyle dursun cariyesi olmak için yarışıyor. İslam’ın onurunda uzaklaştıkça düştükleri zilleti, şerefsizliği, onursuzluğu şeriattan daha iyidir diyerek savunuyorlar.

Tahrir’in tecavüzcülerinde başka ne beklerdik ki. Adeviyye’de, Nahda’da yüzlerce kişi darbeciler tarafından katledilirken Tahrir'de havai fişeklerle kutlama yapan “insan” görünümlü mahlukların “aşağıların aşağısına” indiklerini görmekteyiz.

HABERE YORUM KAT

6 Yorum