1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Evet ya, Tabi ki ABD'nin Hakkıdır!
Evet ya, Tabi ki ABD'nin Hakkıdır!

Evet ya, Tabi ki ABD'nin Hakkıdır!

İslam dünyasında zalimlerin işledikleri suçları görmezden gelip namlu Batılılara yönelince terör kavramını hatırlayan Koray Çalışkan, ABD'nin sert karşılık verme hakkından söz etmiş!

13 Haziran 2016 Pazartesi 16:20A+A-

HAKSÖZ-HABER

Orlando’da bir gece kulübüne yönelik gerçekleştirilen saldırı gündemdeki ağırlığını korumaya devam ediyor. Başta Suriye olmak üzere Irak ve daha birçok İslam beldesinde yaşanmakta olan vahşetler karşısında kılını kıpırdatmayanların namlunun ucu ABD’ye döndüğünde döktükleri timsah gözyaşlarını ibretle izliyoruz. Bu içtenliksiz, tutarsız, ikiyüzlü tutumla yakın zaman önce Paris saldırısı sonrasında da karşılaşmıştık.

Söz konusu batı olunca küplere binen, timsah gözyaşlarını döken, yassa bürünen ve intikam naraları atanları midemiz bulanarak ve öfkemizi içimize atarak izliyoruz. İşte onlardan biri de Koray Çalışkan…

İslam dünyasında zalimlerin işledikleri suçları görmezden gelip namlu Batılılara yönelince terör kavramını hatırlayan Koray Çalışkan, Twitter hesabından ABD'nin sert karşılık verme hakkından söz etmiş!

koraytweet_9190.jpg

Aynı Koray Çalışkan PKK ile süregelen çatışma ortamına ilişkin ise farklı şeyler söylüyordu. Mesela aşağıda alıntılanan twiti, Orlando twitiyle karşılaştırıldığında sahibini ofsayta düşürmekle kalmıyor içerisine saplanılan çelişkileri de ciddi anlamda ortaya döküyor.

Ne diyelim; samimiyet ve hakkaniyet kaygısı olmayanın haliyle tutarlılık diye bir derdi de olmuyormuş demek!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum