1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Eski devrimciler LGBT savaşçısı oldu
Eski devrimciler LGBT savaşçısı oldu

Eski devrimciler LGBT savaşçısı oldu

Ertuğrul Kürkçü toplumun %20’sinin cinsi sapkın olduğunu ileri sürdü!

06 Haziran 2023 Salı 18:15A+A-

HAKSÖZ HABER

HDP, Kürt sosyolojisi üzerinden meşruiyet kazanmaya çalışırken HDP’li isimler her fırsatta sapkınlığı meşrulaştırıcı ifadeler kullanıyor.

HDP’nin “onursal” başkanı Ertuğrul Kürkçü toplumun %20’sinin cinsi sapkın olduğunu ileri sürdü! Hem de akıl ve mantık dışı sözleri sarf ederken partisi HDP’yi “bu kesime” karşı takındığı tavır sebebiyle eleştirerek:

Normalde partimizde LGBT haklarını savunmak hukuken mecburi, siyaseten ise yasaktır. Böyle bir şey olabilir mi? Nüfusun neredeyse %20’sini oluşturan bir kesimin mazlumiyeti hakkında partimiz konuşmadı. Onlar da yüzümüze bakmayacaktır tabi ki!

Türkiye solunun halini görmek için Kürkçü’nün şu sözlerine bakmak yeterli. Toplumda bir karşılığı olmadığını anlayanlar sapkınlardan medet umuyor! Buna önce kendilerini sonra kitlelerini inandırmak içinse %20 gibi absürt bir rakamı öne sürüyorlar.

Acaba Kürkçü bu rakamı verirken HDP MYK’sını mi esas aldı? Anladığımız kadarıyla Yeşil Sol adı altında HDP iyice sapkınların bayraktarlığını üstlenmiş durumda! “Onursal” başkanı Kürkçü olan bir partiden ne beklenebilir ki? Bol keseden sallamak dışında elinden gelen hiçbir şey yok!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum