1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Esedçi Şebbihalar Gerçeklerin Anlatılmasına Dahi Tahammül Etmiyor!
Esedçi Şebbihalar Gerçeklerin Anlatılmasına Dahi Tahammül Etmiyor!

Esedçi Şebbihalar Gerçeklerin Anlatılmasına Dahi Tahammül Etmiyor!

Ufuk Uras, Adem Özköse’nin Esed zindanlarındaki anılarını yazdığı “Esir” kitabını Twitter’da paylaşması üzerine şebbiha Barış Atay, tepki göstererek Uras’ı cihatçı sevdalısı olarak tanımladı. 

24 Kasım 2019 Pazar 15:25A+A-

HAKSÖZ HABER

Adem Özköse’nin Esed zindanlarında yaşadıklarını anlattığı “Esir” kitabının okunmasını tavsiye eden Ufuk Uras’a çıldıran Esedçi Şebbihalar ve İran’ın Türkiye’deki nüfuz ajanları saldırı kampanyası başlattı.

Ufuk Uras’ın Esed zindanlarındaki zulmü anlatan  “Esir” kitabını Twitter’da paylaşması  üzerine sol-sosyalist ve Esedçi şebbihalar Uras’a tepki gösterdi.

Uras, paylaşımında, Esed rejimi zindanlarına ve Baas zulmüne sessiz kalanlar için kitabın vicdani bir yüzleşme niteliğinde olduğunu belirtti. Bu paylaşımından sonra şebbihalıkta öncülük yapan Barış Atay, Uras’ı cihatçı sevdalısı olarak tanımlayarak bir saldırı kampanyası başlattı. Esed’in katliamlarını eleştiren Uras’ı solcu olmamakla suçlayan Şebbiha Barış Atay, her platformda Esed katilini savunuyor ve İslama karşı olan kinini kusuyor.

Türkiye solu, Esed rejimine karşı çıkan ve Suriyeli mazlumları savunan üç-beş solcuyu da susturmaya çalışıyor. Her platformda utanmadan Esed katilini savunan ve Suriyeli mazlumların aleyhinde propaganda yapan sol-sosyalistler gerçeklerin anlatımasına dahi tahammül etmiyor.

Solcu şebbihalar, Türkiye’de gerçek solculuğun katil Esed’i savunmak, emperyalizmle kol kola olmak ve her fırsatta İslam’a düşmanlık olduğunu her yerde haykırıyor. Esed katilini eleştiren solcular hemen saldırıya uğruyor ve lince tabi tutuluyor.

uras3.jpg

atay1.jpg

atay3.jpg

ccn4.jpg

atay2.jpg

HABERE YORUM KAT

4 Yorum