1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Esed, Kadın Vaizlere Sığındı!
Esed, Kadın Vaizlere Sığındı!

Esed, Kadın Vaizlere Sığındı!

Esed, Suriye’nin “resmi” kadın vaizlerine seslendi: “İslam’ın doğru anlatılması için size çok görev düşüyor!” (VİDEO)

12 Aralık 2012 Çarşamba 15:53A+A-

HAKSÖZ-HABER

Mızraklarının ucuna Kur’an sayfaları takarak caniliklerini örtebileceklerini sanıyorlar.

Suriye’de “Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi” derslerine katılan bayan öğretmen ve vaizlerle görüşen Suriye diktatörü Beşşar Esed, İslam dininin asla bir çıkar meselesi olarak kullanılmaması gerektiğini ve doğru yaşatılması için öğretmenlere çok görevler düştüğünü belirtmiş.

Esed, bununla da kalmamış değişen dünyada kendilerine rol kapmak için, İslam ve Peygamberimizi (s) kirli işlerine alet etmek isteyen odakların var olduğuna da dikkat çekmiş. Bunlarla mücadele etmek için de tüm din adamlarını göreve çağırmış.

bessar-esed-esad_din-kulturu-kadin-vaizler-suriye.jpg

Kitabı az bir paha karşısında satan, dinî ilkeleri zalimlerin lehine çarpıran belam kılıklı “din adamları” maalesef her dönemde rahatlıkla bulunabilmekte. Yezid’in akıttığı kanların hesabını sormayı bırakıp bit kanının namazı bozup bozmayacağını tartışan bu sınıf, zamane diktatörlerine de hayat öpücüğü misyonu ifa etmeyi sürdürüyor.

***

DÜN SURİYE’DE 165 KİŞİ KATLEDİLDİ!

Esed, bu açıklamalarını yaptığı sırada Suriye’de katliam deam ediyordu. Suriye Yerel Koordinasyon Komiteleri 11.12.2012 Salı günü Suriye genelindeki ölü sayısını 165 olarak açıkladı. Hayatını kaybedenlerin önemli bir kısmı Şam çevresindeki semtlerden ve Halep’ten…

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum