1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Erdoğan hem Soylu'ya sahip çıktı hem de her şey araştırılacak dedi
Erdoğan hem Soylu'ya sahip çıktı hem de her şey araştırılacak dedi

Erdoğan hem Soylu'ya sahip çıktı hem de her şey araştırılacak dedi

Meclisteki grup toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan, tartışmaların odağındaki Süleyman Soylu’ya düşük profilde sahip çıkarken ayrıca  Kılıçdaroğlu’na hitaben “her şey araştırılacak” dedi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba 13:30A+A-

HAKSÖZ-HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuyla alakalı sözleri şöyle:

Sözde babaların racon kestiği Türkiye'yi hukuktan başka sistemin geçerli olmadığı seviyeye getirdik. Özellikle uyuşturucu suçlarıyla mücadele ederken kimsenin gözünün yaşına bakmadık. Sadece son 3 buçuk yılda 530 binin üzerinde operasyon yapılarak 750 bine yakın şüpheli gözaltına alınmış ve 85 bini tutuklanmıştır.

 İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun yanındayız, yanında olacağız. Hedef İçişleri Bakanımız değil, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası.

Bay Kemal, Bay Meral size buradan ekmek çıkmaz boşuna uğraşmayın. Suç çetelerinin mensuplarını dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz. Bu suçluları da ülkemize getireceğiz. Yalanlarına karşı gereken cevaplar verilmiştir. Tarafların başvuruları üzerine her şey yargı tarafından araştırılacak. Türkiye'nin demokratik bir hukuk devleti olduğundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Çukur eylemleriyle elde edemedikler netice, Suriye sınırımız boyunca terör koridoru kurarak başlarına yıktık. Ülkemiz tarihinin her döneminde uluslararası operasyonlara maruz kalmıştır. Bu defa da ülkemizi suç örgütleri üzerinden hem içeride hem uluslararası alanda kıskaca almak ve bundan siyasi sonuçlar üretmek peşindeler. Boşuna uğraşmayın seçim Haziran 2023'tür.

Kendini kullandırmaya, ülke düşmanlarının değirmenlerine su taşımaya bu kadar gönüllü bir muhalefetin olduğu yerde terör örgütlerine de çetelerine de gün doğuyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

11 Yorum