1. HABERLER

  2. HABER

  3. Erdoğan, Ergin Saygun’u Ziyaret Etti
Erdoğan, Ergin Saygun’u Ziyaret Etti

Erdoğan, Ergin Saygun’u Ziyaret Etti

Erdoğan, Balyoz davasından 18 yıl mahkumiyet kararı bulunan Ergin Saygun'u kaldığı hastanede ziyaret etti.

09 Şubat 2013 Cumartesi 15:17A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Balyoz davasından 18 yıl hapis cezasına çarptırılan, önceki gün açık kalp ameliyatı olan ve ameliyattayken tahliye haberi gelen Ergin Saygun'u hastanede ziyaret etti.

Erdoğan, dün de Saygun'un kızı Ece Saygun'u arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

Balyoz davası mahkumlarından Emekli Orgeneral Ergin Saygun, Halkalı'da Mehmet Akif Ersoy Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp ameliyatı olduktan sonra mahkeme tarafından tahliye edilmişti.

Erdoğan, hastanede 15 dakika kaldı.

basbakan_erdogan-ergin_saygun.jpg

Gürses ve Ören'i Ziyaret Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şişli'deki Memorial Hastanesi'ne giderek sanatçı Müslüm Gürses ile aynı hastanede yatan İşadamı Enver Ören'i de ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan, ''Görüşme imkanınız oldu mu?'' sorusu üzerine ise hastaların şu anda uyutulduğunu, böyle bir süreç içerisinde olduklarını ifade etti.

Erdoğan'ın, yaklaşık 10 gün önce hastaneye beyin kanaması teşhisiyle kaldırılan Ören'in ve 2,5 ayı aşkın süredir hastanede yatmakta olan Gürses'in doktorlarından bilgi aldığı öğrenildi.

Erdoğan hastanede yaklaşık 45 dakika kaldı. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Erdoğan, şöyle konuştu: "Gerek Enver Ören Bey, gerek Müslüm Gürses Bey ile ilgili olarak her ikisi de yoğun bakımda. Doktorlarımız en üst düzeyde gerekli ilgi ve alakayı sürdürüyorlar. Tabii o süreç içerisinde belli neticeleri bekliyorlar. Bir noktada konuşmak bize düşmez. Bize birinci derecede düşen; onlara şu anda dua etmek, milletçe dua edelim. Allah şifalar versin! Ama doktorlarımız gerçekten, tüm sağlık personeliyle birlikte ellerinden geleni yapıyorlar. Hastalar şu anda uyutuluyor."

 

HABERE YORUM KAT

8 Yorum