1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Erdoğan: DAİŞ ve YPG'ye Operasyonlarımız Devam Edecek
Erdoğan: DAİŞ ve YPG'ye Operasyonlarımız Devam Edecek

Erdoğan: DAİŞ ve YPG'ye Operasyonlarımız Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Operasyonlarımız, DAİŞ, PKK ve onun Suriye kolu YPG gibi terör örgütleri vatandaşlarımız için bir tehdit olmaktan çıkarılana kadar devam edecektir." dedi.

29 Ağustos 2016 Pazartesi 19:31A+A-

Cumhurbalkanı Erdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajda "Operasyonlarımız,  DAİŞ,  PKK ve onun Suriye kolu YPG gibi terör örgütleri vatandaşlarımız için bir tehdit olmaktan çıkarılana kadar devam edecektir." ifadesini kullandı.

Mesajda konuyla ilgili yer alan kısım şöyle:

"Türkiye aynı dönemde, FETÖ yanında DAİŞ ve PKK gibi terör örgütlerinin sivilleri, güvenlik görevlilerimizi, çocukları ve masum insanları hedef alan saldırılarına maruz kalmıştır. İsimleri farklı, ama aynı merkez tarafından yönetilen bu terör örgütlerinin tek hedefi,15 Temmuz ve 7 Ağustos’ta vücut bulan ‘Yeni Büyük Taarruz Ruhu’nu zedelemek, bu ülkeye diz çöktürmektedir. Türkiye, terör örgütleri arasında ayrım yapmadan, vatandaşlarının can güvenliğini sağlayacak adımları hem ülke toprakları içinde, hem de terör örgütlerinin yuvalandığı komşu ülkelerde atmaya kararlıdır. Uluslararası Koalisyon ile işbirliği içinde 24 Ağustos’ta başlatılan Cerablus harekâtı, bu kararlığımızın ve irademizin bir yansımasıdır. Operasyonlarımız, DAİŞ, PKK ve onun Suriye kolu YPG gibi terör örgütleri vatandaşlarımız için bir tehdit olmaktan çıkarılana kadar devam edecektir."

HABERE YORUM KAT