1. HABERLER

  2. HABER

  3. Erdoğan Ali Şükrü Bey Cinayetini Anlattı
Erdoğan Ali Şükrü Bey Cinayetini Anlattı

Erdoğan Ali Şükrü Bey Cinayetini Anlattı

AK Parti Trabzon mitinginde konuşan Erdoğan Ali Şükrü Bey cinayetinden bahsetti.

24 Mart 2014 Pazartesi 16:23A+A-

-Tüm Trabzon'u tüm ilçelerini selamlıyorum. Oy benum sevduceğum. (Erdoğan yöresel konuşmayla selamlama yapıyor)

-Allah sizlerden razı olsun Trabzon. Allah yol arkadaşlığımızı daim etsin. 30 Mart'ta milletimiz, demorasimiz büyükşehir olan Trabzonu'umuz için hayırlara vesile olsun. Dün Kocaeli'deydik. Oradan İstanbul mitingimizi yaptık. İstanbul adeta Türkiye'nin özeti oldu. Milyonlara hitap ettik.

ALİ ŞÜKRÜ BEY'i KATLETTİLER

-Trabzonlu bi yigit üzerinden Türkiye üzerinden nasıl oynadıklarını anlatmak istiyorum. Ali Şükrü Bey, Trabzon'un Meclisteki ilk milletvekiliydi. Trabzon'u temsil ediyordu. İlk meclisin yürekli vekillerindendi. Haksızlığa karşı çıkıyordu. Geri adım atmıyor ve hakkı aykırıyordu. Bu kahraman Trabzonluyu bir gece 27 Mart gecesi alçakça şehit ettiler. Bu saldırıyla meclise de mesaj veriyorlardı. Eğer dediklerimizin yapmazsanız sonunuz Ali Şükrü Bey gibi olur diyorlardı. 1950'de Adnan Menderes korkmadı. Milletin sevgisini kazandı. 27 Mayıs ile Adnan Menderes'i milletinden kopardılar ve şehit ettiler. Buradan da başbakanlara mesaj veriyorlardı. Eğer dediklerimizi yapmazsanız sizin de sonunuz böyle olur mesajı veriyorlar.

MİLLETİMİZİN ÇIKARINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İÇİN SALDIRIYORLAR

Kalkıyor anamuhalefetin adayı vatandaşıma yumruk atıyor. Kardeşim bunlar anarşit, bunların her işi terörle birlikte yürüyor. Sen nasıl benim vatandaşıma yumruk sallarsın. Milletimiz bunlara sandıkta yumruğu vuracak. Statüko yörüngesinde değil milletin yörüngesinde yürüdüğümüz için bizi hedef alıyorlar. Türkiye'nin çıkarını koruduğumuz için bize saldırıyorlar. Sen SSK'nın müdürüyken soydun soğana çevirdin. Neyin helalinden haramından bahsediyorsun.

PENSİLVANYA KİRALADI

Pensilvanya CHP, MHP ve BDP'yi kiraladı. Bir takım medyayı da kiraladı. Bazı iş adamlarını da kiraladı. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan olsun. Bir Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar, Genelkurmay hepsini dinlediler. Bunlar casusluk örgütü olduğu için bunları yaptılar ve dinlediler. Ne yaparsanız yapın. İninize gireceğiz ininize. Biz bu devleti sokakta bulmadık. Gereği neyse hesabını soracağız.

ADNAN MENDERES ANLAMI

-Adnan Menderes hemen bu kürsünün yanı başından Trabzon'a hitap etti. Bende sizlere bu anlamlı yerden sesleniyorum. Bizler Adnan Menderes ve Ali Şükrü'ler gibi dik duracağız.


KOVUN ONLARI 

-Oyumuzu küfredenlere, hakaret edenlere mi, iftira atanlara mı, yalan söyleyenlere mi vereceğiz. Yoksa sizlere hizmet edenlere mi vereceğiz. Allah sizlerden razı olsun. Çok az kaldı. 5 gün kaldı. Bunların ablaları varmış. Geldiler mi size. Kovdunuz mu onları. Bir daha buraya gelmeyin deyin. Kurun partinizi çıkın meydana deyin. Siz ne biçim ablasınız deyin. Benim kızımın başörtüsünü senin hocan açtı deyin. 28 Şubatçılara ödül verdi sizin hocanız deyin.

ŞEYTANIN AKLINA GELMEYEN BUNLARIN AKLINA GELİR

Her türlü oyunu yapıyorlar. Şimdi il başkanlıklarını, sandık görevlilerini 'biz sizi AK Parti Genel Merkezi'nden arıyoruz. Sizin sandık görev yeriniz değişti' diye arıyorlarmış. Şeytanın aklına gelmeyen bunların aklına gelir. Çünkü bunlar müfteri. Sakın bunlara inanmayın. 

KILIÇDAROĞLU'NUN TEK DOĞRU LAFI VAR

-Tek bir doğru lafı var. Yalancıdan başbakan olmaz diyor. Evet olmaz. Onun için senden başbakan olmuyor. Çünkü bu millet senin SSK'dan hırsızlığını, yolsuzluğunu biliyor.

BAŞBAKANINA SAHİP ÇIKIYOR MUSUN TRABZON?

-Ey Trabzon öyle bir haykır ki Karadeniz seni duysun. Fatih Sultan Mehmet'in yadigarına sahip çıkıyor musun Trabzon, Ali Şükrü'nün hatıralarına sahip çıkıyor musun Trabzon? Başbakanına sahip çıkıyor musun ey Trabzon. Seçimde AK Parti dairesine mührü basıyor musun Trabzon? Bu millet eğilmez. Türkiye yenilmez.

BU NE NANKÖRLÜK YA?

-Pensilvanya bana 'Bu uzun bize çok hainlik etti' diyor. Bu ne nankörlük, ne istediniz de alamadınız? 17 üniversite kurmak için geldiler imzaladım. Okullar için yer istediler verdik. Olimpiyatlar için devlet başkanlarını biz refere ettik. Ne nankörlük bu ya? Ne istediniz de alamadınız be? Bunların dershanelerinden yavrularını alın. Kardeşlerim hiç çekinmeyin. Bunlar sülük gibi emdiler. Sülük faziletli ama sülük kirli kanı emer. Bunlar temiz, faydalı kanı emdiler. Pensilvanya, 28 Şubat'ta darbecileri desteklemişti. Memnun olmakla kalmadı, darbecilere ödül verdi. Bu nasıl hoca? Her şeye burnunu sokan böyle hoca mı olur? İnsanların telefonlarını dinleyip kaydeden ve şantaj yapandan alim olur mu?

DİZLERİNİN BAĞI ÇÖZÜLMÜŞTÜR


Şimdi biz şehirlerde rekor katılımlarda miting yapıyoruz ya, inanın bu mitingi Pensilvanya'daki zattan gizlemişlerdir. Çünkü tansiyonu fırlar, onun için göstermemişlerdir ya da 'montaj' demişlerdir. Bunu kandırmak kolay. Ne olacak ceketinin üzerinden tansiyon ölçüyorlar. Hapları verişleri bile bir değişik. Ama dün İstanbul'u gördüyse inanın dizlerinin bağı çözülmüştür, tir tir titreyip yanlış yaptık demeye başlamıştır.

PENSİLVANYA'NIN ASKERLERİYİZ DİYE BAĞIR

-Şimdi biliyorsunuz CHP'nin genel müdürü önceden güya solcuydu, sonra CHP genel müdürü olunca ulusalcı oldu. Şimdilerde 'bozkurt işareti' yapıyor herhalde MHP'li oldu. Artık çekinmiyor, doğrudan Pensilvanya'nın avukatlığına da başladı. 'Ergenekon'un avukatıydı, şimdide 'yeni Ergenekon'un avukatı oldu. Birden bire yüz seksen derece döndü, çark etti. Pensilvanya'nın müridi oldu. Zaten kendisine 'Çark Kemal' derler. Türkçe Olimpiyatlarına biz gideriz diyor. Pensilvanya'nın avukatlığına soyundu. Sen git. Yanına da Tunceli vekilini, ikna odaları mimarı vekilini de al. Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağırıyordunuz. Orada da Pensilvanya'nın askerleriyiz diye bağır. 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum