1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Erdemli insan modeli Kürtlere hain diyor
Erdemli insan modeli Kürtlere hain diyor

Erdemli insan modeli Kürtlere hain diyor

Kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret etmek HDP/PKK siyasetinin bir omurgası. PKK'lılar kendisini temellendirdiği sözde özgürlük, eşitlik, kardeşlik ve barış sloganlarının yanına her gün yeni bir tanesini ekliyor "hainlik".

12 Kasım 2020 Perşembe 16:32A+A-

HAKSÖZ HABER

Kendi halkını katledenleri görmezden gelip bunları dile getirenleri hain ilan etmek ancak bir göz boyamadır. Sayıları azalan gittikçe de kemikleşen bir zümre haline gelen PKK destekçilerine şirin görünmek için sarf edilen çabalar hak ve hukuk bilgisi ile insanlara adaleti öğretmek isteyen birisi için oldukça küçük düşürücüdür.

HDP 23 ve 24. Dönem milletvekilliği de yapmış olan sözde hukukçu Hasip Kaplan, Resmi Twitter hesabından Ak Parti ile işbirliği yapan Kürtleri hain ilan etti. Hangi gerekçe ile bu satırları yazdığını açıklamayan Kaplan HDP’ye sırt çevirmiş olan Kürtleri hedef alıyor gibi görünmekte.

Sözde hukukçu kimliği ile hak ve hukuku gözeten bir siyasetçi olduğunu iddia eden Kaplan, halka hakaretler edip hain damgası yapıştırarak erdemli insan rolleri oynuyor.

Hasip Kaplan PKK’nın halkına karşı en büyük ihaneti sergileyen yapı olduğunu biliyor. Ancak Kaplan bunu söyleyemez çünkü o bir bağnaz. Kaplan PKK’yı cici ve direnişçi çocuklar olarak gösterirken Diyarbakır’da çocuklarını geri isteyen anneleri hain ilan edebiliyor. Asıl hainlik halkına dava adına ihanet etmektir.

HDP/PKK ilişkisi içerisinde yer alan milletvekilleri, dağa çıkarılan çocukları için HDP il binası önünde nöbet tutmalarını kabullenemediği annelere hakaretler ediyordu. Remziye Tosun HDP’ye muhalif olan Kürt annelere "İt, alçak, kemiğiniz az, satılmış köpek” diyerek hakaretler etmişti.

Kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret etmek HDP/PKK siyasetinin bir omurgası. HDP kendisini temellendirdiği sözde özgürlük, eşitlik, kardeşlik ve barış sloganlarının yanına her gün yeni bir tanesini ekliyor. Bu defa da Kürtlere hain damgası yapıştırılmaya çalışılıyor.

HDP’den Remziye Tosun’un HDP il binası önünde nöbet tutan annelere sarf ettiği hakaretler için ne bir kınama ne de disiplin kovuşturması gelmişti. Gelemezdi de. Hasip Kaplan'ın bu sözlerinde sözde Kürtleri savunan HDP'den yanıt gelecek mi göreceğiz. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum