1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ekrem İmamoğlu Karadeniz gezisini belediye bütçesinden karşılamış!
Ekrem İmamoğlu Karadeniz gezisini belediye bütçesinden karşılamış!

Ekrem İmamoğlu Karadeniz gezisini belediye bütçesinden karşılamış!

Ekrem İmamoğlu gezisini kamu kaynaklarıyla karşılamış!

12 Mayıs 2022 Perşembe 10:55A+A-

HAKSÖZ HABER

Muhalefet içerisinde çok fazla rahatsızlığa sebep olan Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz turunun çalkantısı devam ediyor. Geçtiğimiz gün Yeni Şafak’ta konu hakkında yazdığı yazıda Ersin Çelik, Ekrem İmamoğlu’nun gezisinin belediye tarafından karşılandığını iddia etmişti.

Benzer iddialar birden fazla kişi tarafından dile getirilirken İBB yetkilileri ise, “Karadeniz turuna götürülen gazetecilerin yol ve otel masrafları belediye bütçesinden mi karşılandı sorusunu “Üç günlük gezide hiçbir kamu kaynağı kullanılmamıştır” diye yanıtlamıştı. Yetkililer, “Masraflar ne şekilde karşılandı?” sorusuna da aynı yanıtı vererek bilgi vermekten kaçınmıştı.

Karadeniz gezisinden Ekrem İmamoğlu eşlik eden gazetecilerden Özlem Gürses ise gezi esnasında Ekrem İmamoğlu’nun kendilerine “gezinin masraflarının belediye tarafından karşılandığını” söylediğini aktardı.

Bu ifadeler İBB yetkilileri tarafından yapılan açıklamaları boşa çıkartıyor. Servis edilen haberlerden anlaşılan o ki Ekrem İmamoğlu’nun adaylık düşüncesi CHP içinde artık ciddi tepki topluyor. İstanbul’daki kar yağışı sonrasında imajı darbe alan Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz turu ile tekrar adaylığa yaklaştığı öne sürülmüştü. Ancak  Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisine yönelik devam eden tartışmalar aksini kanıtlıyor. Belediye parasıyla geziye çıkan bir ismin güvenilirliği ise bambaşka bir konu olarak önümüzde duruyor!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum