1. HABERLER

  2. HABER

  3. Eğitim-Sen’li Saldırgan Görevliye Tepki
Eğitim-Sen’li Saldırgan Görevliye Tepki

Eğitim-Sen’li Saldırgan Görevliye Tepki

Özgür Eğitim Sen Batman İl Temsilcisi okul müdürü Eğitim-Sen’li okul görevlisinin saldırısına uğradı.

24 Ekim 2011 Pazartesi 11:54A+A-

HAKSÖZ-HABER

Eğitim-Sen’li okul görevlisinin saldırısına uğrayan Özgür Eğitim Sen Batman İl Temsilcisi ve Batman Bağlar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Sevinçer 10 günlük rapor oldu. Özgür Eğitim Sen Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada olayın detayları hakkında bilgi verildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

ALÇAKÇA SALDIRIYI KINIYORUZ!

Batman İl Temsilcimiz Mustafa Sevinçer Batman Bağlar İlköğretim Okuluna müdür olarak atanmıştır. Yaptığı her işi hakkıyla yapma konusunda yüksek bir ahlaka sahip olan arkadaşımız okulunun sorunlarına el atmıştır.

Okul temizliğinin öğrenciler tarafından yapıldığını hizmetlilerin okul temizliği yapmadığını tespit ederek hizmetlilerle bir toplantı yaparak görevlerini hatırlatmış. Eğitim-Sen üyesi olan hizmetli M Ali Gül: “ben on yıldır bu okuldayım. Senin gibi çok müdür gönderdim seni de göndereceğim. Sen burada bana iş yaptıramazsın” diyerek tepki göstermiştir.

Ertesi gün hizmetli M Ali Gül okul bahçesinde öğrencilerin ve öğretmenlerin gözleri önünde Okul Müdürü Mustafa Sevinçer’e saldırmıştır. Mustafa Sevinçer on günlük rapor almış ve ilgili kişiden şikâyetçi olmuştur. Polis saldırganı tutuklayıp ifadesini aldıktan sonra serbest bırakmıştır.

Değerli Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarken, bu alçakça saldırıyı kınıyoruz. Olayın hem idari hem de adli soruşturma safhasında değerli başkanımızın yanında olacağız.

ÖZGÜR EĞİTİM-SEN YÖNETİM KURULU

HABERE YORUM KAT

5 Yorum