1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Edepten Bahseden Troliçe: Konuşmazsan Adam Değilsin!
Edepten Bahseden Troliçe: Konuşmazsan Adam Değilsin!

Edepten Bahseden Troliçe: Konuşmazsan Adam Değilsin!

2016 yılında Pelikan bildirisi diye anılan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu istifaya götüren kirli sürecin aktörlerinden Troliçe namı ile maruf Sabah yazarı köşesinde Davutoğlu'nu linç kampanyasına katılmış.

27 Ağustos 2019 Salı 15:30A+A-

Düne kadar PKK'ya, PYD'ye toz kondurmayan bir dizi yazı kaleme almış Sabah yazarının terörle mücadelede değişen konsept gereği uzun bir süredir şahin pozisyonda durduğundan eski defterler mevzusuna canı sıkılmış olmalı!

Troliçe’nin Sabah’ta yayımlanan “Konuşun ki ‘Büyük Resim’ Netleşsin” başlıklı yazısından bölümler:

Edepliler sustukça edepsizler kendinden bilirmiş

Görmeyeyim, duymayayım diyorum ama "Edepliler sustukça edepsizler kendinden bilirmiş" kabilinden yazmaya mecbur ediyorlar. Malumunuz Davutoğlu, Başbakanlık görevini bıraktıktan sonra Başkan Erdoğan'a ve AK Parti'ye bağlılığını tekrar tekrar izhar eden açıklamalarda bulunmuştu.

Siyasî ikbal noktasında ışık göremeyenin gözünü hırs bürüyor

Ancak siyasî ikbal noktasında ışık göremeyenin gözünü hırs bürüyor. Bu sefer de parti kurma hazırlıklarına başladı. Fakat hızını alamayıp kendisiyle çelişmek pahasına art arda fecaat açıklamalarını sürdürüyor.

FETÖ'nün fuatavni karakteriyle yarışıyor

Sözde siyasete ahlâk getireceğini iddia eden bu şahıs, FETÖ'nün fuatavni karakteriyle yarışırcasına şöyle demiş: "Terörle mücadele konusunda defterler açılırsa birçok insan, insan yüzüne çıkamaz. Bugün insan yüzüne çıkamazlar, açık söylüyorum. Neden mi? Gelin hafızanızı bir yoklayın. İleride bir gün Türkiye Cumhuriyeti tarihi yazıldığı zaman en kritik dönemlerden biri 7 Haziran-1 Kasım arasındaki dönem olacaktır."

FETÖ tutuklusu Baransu'nun "turbun büyüğü heybede" sözünü andırıyor

Kayyım atamalarına, Abdullah Gül ile birlikte aynı saat aynı dakikada tweet atarak karşı çıkan eski Başbakan, FETÖ tutuklusu Baransu'nun "turbun büyüğü heybede" sözünü andırırcasına tehdit etmiş. Böyle diyen kişi bir de eski Başbakan olunca, bize de "Konuşmazsan adam değilsin" demek kalıyor.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum