1. HABERLER

  2. HABER

  3. "Duran Adam"dan Sonra "Pisleyen Adam"
Duran Adamdan Sonra Pisleyen Adam

"Duran Adam"dan Sonra "Pisleyen Adam"

Taksim'de Gezi Parkı eylemcisinin son eylemi şimdi “Pisleyen adam eylemi başlamasın!" endişelerine yol açtı!

21 Temmuz 2013 Pazar 20:36A+A-

HAKSÖZ-HABER

Gezi Parkı eylemlerini yere göğe sığdıramayanlar, halk ayaklanmasından, haziran devriminden bahsedenler  bu “devrimcilerin” son rezilliklerine ne diyecekler?

Gezi Parkı eylemlerinde ellerinde bira şişeleri ile “kafa kıyak” eylem yapanlar, Ramazanda “oruçlarını da” bira ile açmayı ihmal etmemişti. Her cumartesi bir bahane uydurup Taksim’de ortalığı savaş alanına çevirenler, barikatlarda devrim nostaljisi yaşayanlar, esnafı perişan edenler dün de bir düğün bahanesi ile sokağa çıktılar.

Gezi Parkı eylemlerinden sonra en büyük kitlesel gösteriyi LGBT (gökkuşağının kızılı) ile birlikte yapan “devrimcilerin”, gün gittikçe eriyen sayılarına rağmen “Bu Daha Başlangıç” diye slogan atmaları ise oldukça trajikomikti. Taksim’i, istiklal Caddesini işgal eden, halkın kullanımını engelleyen eylemciler polisin müdahalesi ile dağıtılırken, İstiklal Caddesinde polis aracının arkasından bir “devrimcinin” cadde ortasına pislemesi kameralara takıldı.

“Pisleyen Adam” Eylemi Başlamasın Şimdi?!

Eylemcinin, Haziran ayının ilk günlerindeki Gezi Parkının pis kokusuna hasret kaldığı anlaşılmakta. Bu devrimci tavırdan örnek alan birçok eylemcinin pisleyen adam eylemi yapmasından endişe edilmekte!

Şimdi sol, laik, liberal, “İslamcı” aydınların, yazarların bu “devrimci” eyleme karşı nasıl bir güzelleme düzeceklerini merakla beklemekteyiz.

İşte çirkin görüntü:

HABERE YORUM KAT

2 Yorum