1. HABERLER

  2. HABER

  3. Dündar'ın Cumhurbaşkanı Adayı TBB Başkanı Feyzioğlu
Dündarın Cumhurbaşkanı Adayı TBB Başkanı Feyzioğlu

Dündar'ın Cumhurbaşkanı Adayı TBB Başkanı Feyzioğlu

Araştırmacı gazeteciliğin duayeni Uğur Dündar'ın Cumhurbaşkanı adayı Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'ymuş.

04 Eylül 2013 Çarşamba 13:24A+A-

HAKSÖZ-HABER

Emin Çölaşan'ın yoldaşı Ergenekon ve Balyoz cuntacılarının Sözcü'sü Uğur Dündar Cumhurbaşkanlığı için bir türlü aday gösteremeyen CHP ve MHP'ye en uygun ve en güçlü adayın ismini ilan etti. 

Daha dün Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan TBMM Başkanı Çiçek ve Adalet Bakanı Ergin'e Adli Yıl Açılış töreninde cesurca fırça atan Feyzioğlu'ndan daha kuvvetli bir adya göremediğini ifade eden Dündar şunları söylüyor:
 
"Kiminle konuşsam 'adamda bilgi var, akademik kariyer var, mangal gibi yürek var, gençlik var, Atatürk devrimlerine sadakat var. İşte aradığımız cumhurbaşkanı adayı' diyordu. Aynen katılıyorum." 
 
Bu kadar güçlü bir kamuoyu desteği ve bu derece net bir bir teşvik varken Feyzioğlu'nun görevden kaçması düşünülemez elbette. Elini taşın altına koymalı ve tüm Atatürkçü, sol, sosyalist, ulusalcı kesimler adına sahaya inmeli. TÜSİAD, DİSK, KESK gibi kuruluşların, CHP, İP, TKP, ÖDP gibi siyasi partilerin ortak adayı olarak AKP despotizmine son verme çabalarında yerini almalıdır.
 
Uğur Dündar boş konuşmaz, konuştuklarının da arkasında durur. Bundan daha garantili bir siyaset zor bulunur diyoruz ve Metin Feyzioğlu'nun usta gazeteci Uğur Dündar'ı kırmayıp cumhurbaşkanlığına aday olmasını bekliyoruz. Vatana millete devlete hayırlı olsun!
 
 
 

HABERE YORUM KAT