1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Diyarbakır Özgür-Der’de Nöbet Değişimi
Diyarbakır Özgür-Der’de Nöbet Değişimi

Diyarbakır Özgür-Der’de Nöbet Değişimi

Özgür-Der Diyarbakır Şubesi’nde Murat Koç şube başkanlık görevini Süleyman Nazlıcan’a bıraktı.

26 Nisan 2016 Salı 11:58A+A-

Diyarbakır Özgür-Der Yönetiminin yaptığı son toplantıda yönetim kurulunda yeni görev dağılımına gidildi. Yönetim kurulunda yeni komisyonlar kurulmasına, dernek organlarının sorumluları ile ilgili bir dizi değişikliğin yapılmasına ve yeni yönetim kurulu başkanının seçilmesine karar verildi. Şube yönetim kurulunda alınan kararlar kapsamında, Süleyman Nazlıcan Şube Başkanlığı görevini Murat Koç’tan devraldı.

15 Şubat 2004 yılından bu yana Diyarbakır’da faaliyetlerini sürdüren, şahitlik görevi ve toplumsal ıslah mücadelesinin bir parçası olarak eğitim çalışmaları ve siyasal eylem-etkinlik alanlarında çalışmalarına devam eden Özgür-Der Diyarbakır Şubesi bünyesinde 3 yıldır Şube Başkanlığı görevini yürüten Murat Koç başkanlık sancağını Süleyman Nazlıcan’a devretti.

Özgür-Der Diyarbakır Şubesindeki bu yeni nöbet değişiminin hayırlı olmasını diliyorken 3 yıldır bıkmadan usanmadan başkanlık görevini fedakârca yürüten Murat Koç’a katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başta başkanlık emanetini yeni devralan Süleyman Nazlıcan olmak üzere Yönetim Kurulu üyesi kardeşlerimiz için Rabbimizden nusret ve muvaffakiyet diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

6 Yorum