1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Direnişçiler, Cobar'da Onlarca Esed Askerini Öldürdü
Direnişçiler, Cobar'da Onlarca Esed Askerini Öldürdü

Direnişçiler, Cobar'da Onlarca Esed Askerini Öldürdü

Cobar'da direnişçiler ile Esed güçleri arasında süren şiddetli çatışmalar yaşanırken hakim bir noktadaki Esed birliklerinin konuşlandığı bina direnişçiler tarafından ele geçirildi

04 Ocak 2015 Pazar 23:22A+A-

Şam'ın Cobar bölgesinde direnişçiler ile Esed güçleri arasında süren şiddetli çatışmalar yaşanırken hakim bir noktadaki Esed birliklerinin konuşlandığı bina direnişçiler tarafından ele geçirildi. Abbasin ve Cobar arasındaki Arife kontrol noktasında yaşanan çatışmalarda çok sayıda Esed askeri ölürken silah ve askeri teçhizatlarına el konuldu.

Şam Orduları İslam Birliği ise dün sabah Arife kontrol noktasında çıkan çatışmada çok sayıda Esed askerinin pusuya düşürülerek öldürüldüğünü duyurdu.

Bölgeyi ele geçirmek için havadan ve karadan operasyon düzenleyen Esed güçleri saldırılarını Cobar başta olmak üzere Arife, Tıybe ve El-Münaşir noktalarına yoğunlaştırdı.

Şam’ın Hareste banliyösündeki Araçlar İdaresi Binası’nda da taraflar arasında şiddetli çatışmalar yaşanırken aynı binadan Duma’nın havan topu ile vurulduğu belirtildi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT