1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Diktatörlüğün ve emperyalizmin Yorum’u!
Diktatörlüğün ve emperyalizmin Yorum’u!

Diktatörlüğün ve emperyalizmin Yorum’u!

Grup Yorum isimli sol-sosyalist müzik grubu, katillere, emperyalistlere ve kan emici diktatörlere destek konserleri vermeye devam ediyor.

26 Şubat 2022 Cumartesi 00:19A+A-

HAKSÖZ HABER

Son olarak Rusya’nın başkenti Moskova’da konser veren Grup Yorum, sözde anti-emperyalizm retoriği üzerinden Rusya’nın Ukrayna’daki işgaline selam gönderdi.

untitled-1-010.jpg

Ukrayna’da bulunan ayrılıkçı sıfatındaki Rus askerlerini halk olarak tanımlayan, Rusya’nın bölgedeki katliam ve işgal politikalarını ise anti-Amerikancılık yalanıyla örten diktatör sevici Grup Yorum, ABD-Batı emperyalizmini gölgede bırakan Rusya’yı ise Sovyet halklarının yılmaz savunucusu olarak görme utanmazlığını sergiledi.

Putin’in katliam, işgal ve yıkımına besteler yazan ve bunu notaya döken utanmaz grup, 2013’te de Suriye’nin Tartus kentinde katil Esed’e destek konseri vermişti.

Türkiye’deki sol faşistler, içinde bulundukları zihni bulanıklık nedeniyle resmen kavram karmaşası yaşıyor.

Baksanıza, emperyalizmin ve diktatörlüğün Grup Yorum’u, Suriye’de kendi halkını katleden katil Esed’e anti-emperyalist, kanlı rejime karşı direnen Müslümanları ise kukla olarak görebiliyor! Ya da Ukrayna’da Rusya’yı tanımayanları faşist, saldırı ve katliamları yapan Putin’i ise anti-emperyalist olarak tanımlayabiliyor!

Söz konusu grubun bu alçakça ve kirli tutumu bugün Türkiye solunun çürümüşlüğünün bir tezahürüdür!

Rusya-Çin emperyalizminin ABD-Batı emperyalizminden aşağı kalır yanı yoktur. Dolayısıyla utanmadan Rusya ve Çin gibi sömürgeci, kan emici ve zalim devletlere olumlu paye biçmeye çalışan sol-sosyalistler, emperyalizmin ve diktatörlüğün değirmenine su taşıyor.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum