1. HABERLER

  2. HABER

  3. "Diktatör Yaftası Vuranlar Özlemlerini İfade Edenlerdir"
"Diktatör Yaftası Vuranlar Özlemlerini İfade Edenlerdir"

"Diktatör Yaftası Vuranlar Özlemlerini İfade Edenlerdir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına, hükümetine diktatör yaftası vuranlar gönüllerindeki özlemi ifade edenlerdir" dedi.

10 Mart 2015 Salı 14:20A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda muhtarlarla bir araya geldi.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmadan ana başlıklar şöyle:

"Ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına, hükümetine diktatör yaftası vuranlar aslında kendi gönüllerindeki özlemi ifade edenlerdir. Üstelik bu şekilde iftira ettikleri Cumhurbaşkanı son 12 yılda bir değil, iki değil, üç değil tam dokuz defa hem de oylarını sürekli artırmak suretiyle milletin desteğine mazhar olduğunu göstermiştir."

"Şu günlerde üniversitelerden sokaklara kadar bazı yerlerde tezgahlanmaya çalışılan oyunların gerisindeki niyeti de çok iyi biliyoruz. Hala masum gençlerin canı pahasına üniversiteleri kavgaların merkezi haline getirme, hala Gezi olaylarını yeniden alevlendirme rüyası görenler var. Türkiye bu karanlık günleri artık geride bıraktı. Artık hiçbir vatandaşım bu oyunlara, bu kirli tezgahlara, bu provokasyonlara rağbet etmiyor, etmeyecek."

"Türkiye kritik bir dönemden geçiyor. Yeni vizyonlar, yeni hedefler doğrultusunda büyüyen, güçlenen Türkiye'nin buna uygun bir yenilenmeye, yapılanmaya olan ihtiyacı her geçen gün daha iyi ortaya çıkıyor. Eski Türkiye'nin alışkanlıklarıyla, kurallarıyla, kurumlarıyla bu dönüşümü tamamlayamayız, hedefe ulaşamayız. Bunun için köklü bir değişime ihtiyacımız var. 7 Haziran seçimlerinin bunun için bir fırsat olduğuna inanıyorum. Ben, yeni Türkiye için yeni anayasaya ve başkanlık sistemine ihtiyacımız olduğunu düşünüyor, bunu her vesileyle ifade ediyorum."

HABERE YORUM KAT