1. HABERLER

  2. HABER

  3. Devrimci(!) Eniştesi de "Emlak Kralı" Çıktı
Devrimci(!) Eniştesi de "Emlak Kralı" Çıktı

Devrimci(!) Eniştesi de "Emlak Kralı" Çıktı

Meclis’te yemin ettikten sonra 'Ezilenlerin yanındayız’ şovu yapan CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi’nin ‘rezidans kraliçesi’ olduğu ortaya çıkarken, DHKP-C yöneticilerinden olan sözde devrimci eniştesinin de 6 lüks dairesinin bulunduğu öğrenildi.

14 Temmuz 2015 Salı 17:34A+A-

DHKP-C’nin yönetici kadrosunda bulunan ve Dev-Sol davasında müebbet ağır hapis cezası alan ancak zaman aşımından davası düşen Özer Çetin Şenyurt’un, CHP’li Ataşehir Belediyesi Başkanı Battal İlgezdi’nin bacanağı olduğu ortaya çıktı.

DHKP-C’li Enişte Bodrum Türkbükü’nde!

12 Eylül döneminde THKP-C Acilciler örgütünün eski liderlerinden Mihraç Ural’la birlikte aranan Özer Çetin Şenyurt’un, vergi rekortmeni iş adamlarının ve sosyetenin yaşadığı Bodrum Türkbükü ve Didim Akbük’te villasının olduğu bildirildi.

Şenyurt Ailesinin 6 Rezidans ve Villası Var!

“Rezidans kraliçesi” Gamze Akkuş İlgezdi’nin ablası Oya Şenyurt’la evli olan Özer Çetin Şenyurt’un; Bodrum Türkbükü, Didim Akbük, Ataşehir Küçükbakkalköy, Sarıyer İstinye ve Beykoz Görele’de 2 olmak üzere toplam 6 villa ve rezidans sahibi olduğu öğrenildi.

Devrimci(!) Şenyurt Türkbükü’nde Yaşıyor!

Devrim adına dağlara çıkan ve “güvenlik görevlileri”ni katleden DHKP-C’nin yöneticilerinden Özer Çetin Şenyurt’un; 10 milyon dolar (26 milyon 662 bin TL) değeri olan ve denize özel koyu bulunan Bodrum Türkbükü’nde villada kalması, İlgezdi ve yakınlarının, ‘Bu villa-rezidans aşkları nereden geliyor’ yorumlarına yol açtı. ‘Hem devrimciyim, hem de ezilenin yanındayım’ diyenlerin süper lüks villalarda oturması, ‘Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu’ sözünü akıllara getirdi.

Ağırlaştırılmış Müebbet Cezası Zamanaşımından Düştü!

CHP’li Ataşehir Belediyesi Başkanı Battal İlgezdi’nin bacanağı Özer Çetin Şenyurt, Dev-Sol örgütü ana davasında yargılanmış ve 39 sanıkla birlikte hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

Yargılama sırasında vefat eden Dursun Karataş hakkındaki dava düşerken, diğer sanıkların hakkındaki dava ise zaman aşımı dolayısıyla ortadan kalktı.

Üsküdar Cumhuriyet Savcısı Cengiz Çalışkan’ın hazırladığı iddianamede; davada yargılanan bin 243 sanığa ‘’adam öldürme’’, ‘’adam öldürmeye teşebbüs’’,‘’silahlı gasp’’, ‘’pankart asma’’, ‘’afiş yapıştırma’’, ‘’patlayıcı madde atma’’ ve‘’izinsiz toplantı ve gösteri yapma’’ gibi 825 eylem suçu işlediğine dikkat çekilmişti.

İstanbul Sıkıyönetim Komutanlığı Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı

Özer Çetin Şenyurt, 12 Eylül döneminde aranan sanıklar arasındaydı. İstanbul Sıkıyönetim Komutanlığı; Reyhanlı’da en az 50 kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırının faili olan THKP-C Acilciler örgütünün eski liderlerinden Mihraç Ural’la birlikte Özer Çetin Şenyurt hakkında yakalama kararı çıkarmıştı.

Kaynak: Yeni Akit

HABERE YORUM KAT