1. HABERLER

  2. HABER

  3. Dayak Olayında 2 Polis Daha Açığa Alındı
Dayak Olayında 2 Polis Daha Açığa Alındı

Dayak Olayında 2 Polis Daha Açığa Alındı

Fatih'te dayak olayına karışan iki polis daha açığa alındı.

21 Haziran 2012 Perşembe 11:15A+A-

Fatih’te bir vatandaşın sokak ortasında polisler tarafından öldüresiye darp edilmesi olayına ilişkin 2 polis memuru daha açığa alındı. Böylece, 7 polis memuru açığa alınıp soruşturmaya dahil edilmiş oldu.

Fatih’te kontrol denetim görevi yapan polislerin Ahmet Koca’yı darp etmesine ilişkin görüntülerin medyaya yansıması üzerine, 5 polis memuru açığa alınmıştı. Detaylı incelemenin ardından, İstanbul Valiliği 2 polisi daha açığa aldı.

İstanbul Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada kararla ilgili şu ifadelere yer verildi: “Fatih’te bir vatandaş ile kontrol denetim görevini yapan yürütmekte olan emniyet görevlileri arasında çıkan tartışma sonucu meydana gelen olayla ilgili 5 emniyet görevlisi açığa alınıp haklarında soruşturma başlatılmıştı. Yapılan inceleme neticesi olaya karıştıkları tespit edilin 2 polis memuru daha açığa alınmış olup haklarında soruşturma başlatılmıştır."

Mağdur Koca, polislerin kontrolü sırasında yakınlarına bilgi vermek için telefonda Kürtçe konuştuğunu ve bunun üzerine yaşanan tartışma nedeniyle darp edildiğini söylemişti. Koca'nın, çocuklarının önünde darp edilmesi amatör kameralara yansımıştı.

İlgili haber ve video için tıklayınız...

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum