1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Davutoğlu: Perinçek'e Serbest, Bize Yasak!
Davutoğlu: Perinçek'e Serbest, Bize Yasak!

Davutoğlu: Perinçek'e Serbest, Bize Yasak!

Gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, basın ambargosu konusunda hükümete sert eleştiride bulundu.

07 Mayıs 2020 Perşembe 11:36A+A-

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Hasan Basri Akdemir'in sunduğu "İşin Aslı" programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Buradaki konuşmasında basın özgürlüğü ve iktidar icraatlarını da değerlendiren Davutoğlu, "Erbakan mı FETÖ'cüydü? Hasan Celal Güzel mi? Muhsin Yazıcıoğlu mu? Biz o cephede onlarla beraberken Doğu Perinçek'in yeri belliydi. Başörtüsü düşmanlığı yaptı. Türkçe ezanı savundu. Bugün ise yandaş medyada her gün konuşuyor. Bize ekranlar yasak" dedi.

"PERİNÇEK'E SERBEST BİZE YASAK"

Karar'ın belirttiğine göre, "Erbakan mı FETÖ'cüydü? Hasan Celal Güzel mi? Muhsin Yazıcıoğlu mu? Biz o cephede onlarla beraberken Doğu Perinçek'in yeri belliydi. Başörtüsü düşmanlığı yaptı. Türkçe ezanı savundu. Bugün ise yandaş medyada o her gün konuşuyor. Bize ekranlar yasak" diyen Davutoğlu, " 28 Şubat'ın aktörlerine ekranları açıp, külliyeleri açıp, kaynak aktaranlar bir daha Allah, kitap, din diyerek oy istemesinler, Erbakan Hoca, Anayasa Mahkemesi'nin önünde milletin onurunu savunurken, bu tip adamlar bu milletin inançlarını kökünden yok etmek için çaba sarf ediyorlardı. Eskiden fiilen FETÖ'nün sözcülüğünü yapanlar şimdi bize saldırıyorsa durup düşünmek lazım. Şu an Pelikan ile adı anılan isimler geçmişte FETÖ ile adı anılan isimlerdi. PKK yanlısı tweetler de atmışlardır." dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum