1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Darbecinin oğlu Ümit Özdağ’dan şehid Şeyh Said’e galiz küfürler
Darbecinin oğlu Ümit Özdağ’dan şehid Şeyh Said’e galiz küfürler

Darbecinin oğlu Ümit Özdağ’dan şehid Şeyh Said’e galiz küfürler

Irkçı - faşist Ümit Özdağ adlı yaratığın hedefinde bu kez şehid Şeyh Said var.

03 Temmuz 2023 Pazartesi 23:16A+A-

AK Parti MKYK Üyesi Alattin Parlak, Şeyh Said’in şehadetinin 98. yılı münasebetiyle sosyal medyada “Şehid Şeyh Said ve kahraman arkadaşlarını şehadet yıl dönümlerinde rahmetle ve minnetle anıyorum.” paylaşımını yaptı.

Alattin Parlak’ın bu paylaşımı üzerine iftira, yalan ve kaosla beslenen Irkçı - faşist Ümit Özdağ darbeci babasının yolundan giderek “AKP MKYK üyesi Parlak çocuk, Şeyh Sait ve isyancı itleri İngiliz emperyalizminin uşağı, Türk asker ve memurlarının aileleri ile birlikte katili vatan hainleriydi. Amaçları Musul ve Kerkük’ün İngiliz denetiminde kalmasına yardımcı olmaktı. Kahraman olan o isyanı bastıran Cımhuriyet ordusudur. Seninle ilgili Zafer Partisi yarın suç duyurusunda bulunacak. Bakalım sana dava açacak Cumhuriyet savcısı kalmış mı?” şeklinde bir paylaşım yaparak çirkin tiynetini bir kez daha gösterdi.

Herhalde Ümit Özdağ, şehid Şeyh Said'e yönelik sarfettiği galiz küfürleri aynaya bakarak gerçekleştirdi. 

Ümit Özdağ gibi yaratıkların karanlığında beslenip semirdikleri Kemalist rejimin katlettiği başta Şeyh Said olmak üzere şehitlerimizin yolunu sürdüreceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

11 Yorum