1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan için Kürt sorunu tamam, hedef yeni anayasa!
Cumhurbaşkanı Erdoğan için Kürt sorunu tamam, hedef yeni anayasa!

Cumhurbaşkanı Erdoğan için Kürt sorunu tamam, hedef yeni anayasa!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adına 'Kürt sorunu' denilen meseleyi, hak ve özgürlüklerden kalkınmaya kadar tüm boyutlarıyla çözdük. Bunu hala istismar konusu yapmak isteyenlerin maskelerini de aynı şekilde düşüreceğiz." dedi.

01 Ekim 2021 Cuma 14:58A+A-

HAKSÖZ HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27. Dönem 5. Yasama Yılı'nın açılış programında konuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Meclisimizin, mümkün olursa tamamının uzlaşmasıyla hazırlanacak bir yeni anayasa, milletimize vereceğimiz en güzel 2023 hediyesi olacaktır." dedi.

Erdoğan, "Tıpkı geçtiğimiz bir asır gibi, önümüzdeki asrın şekillenmesinde de Millet Meclisimizin eşsiz bir rolü olacağına tüm kalbimle inanıyorum." ifadesini kullandı.

"Hiç birimiz için başka Türkiye, vatan, devlet, gelecek yok." diyen Erdoğan, "Aklımızdan asla çıkarmamalıyız ki bölünerek büyüyemeyiz, parçalanarak güçlenemeyiz." şeklinde konuştu.

 

Erdoğan: Kürt Sorunu'nu çözdük!

Kürt sorununa dair beklentilerin tam olarak karşılanmadığı görülürken Cumhurbaşkanı Erdoğan için sorun çözülmüş. 

Erdoğan, "Terör örgütleri dahil her kesim tarafından istismar edilen, 'Kürt sorunu' denilen meseleyi, hak ve özgürlüklerden kalkınmaya kadar tüm boyutlarıyla çözdük." dedi.

 

122 Milyar dolar rezerv

Rezervlerin eridiği günden doldurulduğu güne geçen süredeki ekonomik sıkıntıların konuşulmadığı görülürken Erdoğan, birilerinin sürekli nerede diye sordukları Merkez Bankası rezervinin de 122 milyar dolar seviyesine ulaştığını belirtti.

 

Artılar-eksiler kefesinde ağırlık hangi yönde?

Yönetimdeki sorunlara rağmen artılar- eksiler listesinde artıların fazla olduğu bir yönetim olduğunun altını çizen Erdoğan, "Artılar-eksiler analizi yaptığımızda, artılarımızın kıyas edilemeyecek kadar fazla olduğunun kabul edilmesini de hak teslimi babından bekliyoruz." dedi.

 

Tekelciliğe yer yok

Enflasyon sorununa yaklaşımın kendine has olduğu Türkiye'de marketler ve tedarikçiler teftiş edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rekabeti bozan, piyasadaki hakim durumunu kötüye kullanan ve fiyatları keyfi bir şekilde belirleyen firmaların üzerine kararlılıkla gideceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum