1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Cübbeli’nin İslami hareket öncülerine kini bitmiyor!
Cübbeli’nin İslami hareket öncülerine kini bitmiyor!

Cübbeli’nin İslami hareket öncülerine kini bitmiyor!

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü şimdi de Yusuf el-Karadavi’yi hedef aldı!

28 Eylül 2022 Çarşamba 15:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Yusuf el-Karadavi düşmanlarının dahi saygı gösterdiği bir insan olarak geçtiğimiz günlerde dünya hayatını sonlandırdı ve ahirete irtihal etti. Peki, Yusuf el-Karadavi’nin düşmanları kimdi?

ABD, Sisi cuntası, emperyalist kuklası Suud rejimi, katil Esed… Karadavi az evvel sayılanların hepsiyle problemleri olan ortaya koyduğu mücadele sebebiyle bunların hepsi tarafından hedef alınan bir Müslümandı. Sırf düşmanlarına bakmak bile bir şeyleri anlamamıza sebep olabilir. Zaten anlayana sivri sinek saz anlamayana ise…

Her şart ve koşulda zalimlere yaranıp Müslümanlarla arasındaki köprüleri yıkmak için çabalayan Ahmet Mahmut Ünlü, neredeyse bütün bir ümmet-i Muhammed’in taziye yayımladığı Yusuf el-Karadavi için “rahmet dilemenin” caiz olmadığını ilan etmiş…

Ahmet Mahmut Ünlü, neden taziye mesajı yayımlanamadığı sorularına "Biz bir kişiyi methetmediysek veyâ bir âlimi methetmediysek ya da tâziye beyân etmediysek mutlaka bâzı bildiklerimiz vardır" sözleriyle karşılık verdi.

120556548-383284640x709.webp

Cübbeli Ahmet ismiyle tanınan şahsın Müslümanların üzüldükleri şeyler karşısında üzüntü duymasını beklemenin artık bir anlamı yok herhalde. Zalimlere methiyeler düzen bir şahıs için “ola ki düzelir” endişesiyle sözümüzü sakındığımız da oldu ancak artık geçmiş olsun demekten başka bir söz edemiyoruz!

Yusuf el-Karadavi 96 yaşında vefat ettiği için sevinenlerle üzülenler arasındaki fark esaslı bir kırılmadır. Rabbimiz bizi İslami hareket öncüleriyle birlikte tevhid sancağı altında cihad edenlerden eylesin! Alimler için dua edenleri kınayıp büyüklük taslayanlardan yüz çevirdik! Allah her şeyin en iyisini bilir!

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

12 Yorum