1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Cübbeli Ahmet, Perinçek abisinin kanalına konuştu!
Cübbeli Ahmet, Perinçek abisinin kanalına konuştu!

Cübbeli Ahmet, Perinçek abisinin kanalına konuştu!

Cübbeli Ahmet, Ulusal Kanal’a verdiği röportajda, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek için “Doğu Bey abimiz, büyüğümüz hizmet ediyor” ifadelerini kullandı.

06 Mart 2021 Cumartesi 16:22A+A-

YAHYA FIRAT / HAKSÖZ-HABER

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son dönemlerde adeta ruh ikizi olduğu Doğu Perinçek’in Ulusal Kanal’ına röportaj verdi.

Program boyunca Perinçek’i öve öve bitiremeyen Cübbeli, Perinçek’in millete hizmet ettiğini ve ülkenin bölünmemesi için elinden geleni yaptığını söyledi.

Perinçek’i uzun süre yanlış bilgiler üzerinden tanıdığını belirten Cübbeli, artık doğru bildiği Doğu abisinin çıktığı televizyon programlarını hiç kaçırmıyormuş!

Doğu Perinçek’in PKK ve HDP düşmanlığı karşısında mest olduğu anlaşılan Cübbeli, Perinçek’in PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşmesinin arka planını anlatmasının ardından hemen de ikna olmuş! Meğer Perinçek, devlete hizmet için Öcalan ile görüşmüş!

Perinçek’in Ermeni soykırımı iddialarına yönelik cevaplarının kendisini büyülediğini ifade eden Cübbeli Ahmet, “Tüm bunları görünce, dedim ki ‘Bu abimiz, büyüğümüz hizmet ediyor.’” dedi.

İslam’a, peygamberimize ve eşlerine hakaretler içeren “Şeytan Ayetleri” kitabını iktibas eden, Çin’in Doğu Türkistan’daki zulmünün bayraktarlığını yapan ve İslam’ı gerici olarak tanımlayan Perinçek ile dost olan Cübbeli, zillet çukuruna yuvarlanmaya devam ediyor.

Selefi görüşlü Müslümanları “silahlanıyorlar” yalanıyla ispiyonlayan ve kendisini bu konuda eleştiren İslami camialara iftira atmaktan çekinmeyen Cübbeli, Perinçek gibi karanlık bir ismi “hizmet ehli” ve “devlet büyüğü” olarak tanımlıyor!

Mevdudi ve Seyyid Kutub gibi İslam alimlerini yerin dibine gömen Cübbeli, Perinçek gibi İslam düşmanlarını ise göğe çıkarıyor. Cübbeli, İslam düşmanlarına karşı merhametli, Müslümanlara karşı ise şedit olmayı sürdürüyor!

 

HABERE YORUM KAT

12 Yorum