1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Çocukları Kim Koruyacak?
Çocukları Kim Koruyacak?

Çocukları Kim Koruyacak?

Geçtiğimiz aylarda dünya genelinde “Onur Yürüyüşü” adı altında düzenlenen LGBT konulu sapkınlık etkinliklerinde çocuklar ön saflarda cinsel obje gibi yürütüldü.

10 Temmuz 2019 Çarşamba 14:40A+A-

ESRA SARAÇ AY / HAKSÖZ-HABER

Geçtiğimiz aylarda dünya genelinde “Onur Yürüyüşü” adı altında düzenlenen LGBT konulu sapkınlık etkinliklerinde çocuklar ön saflarda cinsel obje gibi yürütüldü. "Barış, sevgi, saygı" gibi kavramları sıklıkla kullanan bu sapkın hareketin çocuk istismarına kapı aralaması tepki çekti. BBC gibi uluslar arası basında destek gören bu sapkınlık görüntülerinin Türkiye’deki LGBT destekçisi medya kesimlerince itinayla gizlenmesi bu seçiciliği ve ikiyüzlülüğü göstermesi açısından dikkat çekici. Sapkınlık etkinliklerinde öne çıkan çocuk kareleri, konuyu takip eden birçok insanda “Eşcinselliğin normalleştirilmesinin arkasından pedofoli mi geliyor?” sorusunu akla getirdi.

Diyanet’in aileyi korumak ve dini değerlerimizi hatırlatmak için okuttuğu hutbeyi ayrımcılıkla itham eden; İslam’ın sınırlarını, emir ve yasaklarını ifade ettiğimizde bizleri homofobiyle, hoşgörüsüzlükle suçlayan bu kitle için sınırın neresi olduğu gerçekten merak konusu.

Hoşgörü,  sevgi, özgürlük gibi kavramların suistimal edilmesiyle cinsel kimliğini henüz keşfetmeye başlayan genç nesillerin algılarıyla oynanıp normalde akıllarına gelmeyecek şeyleri yapmaya teşvik ediliyor.

Bu bağlamda Murat Soydan isimli bir bloggerın sosyal medya sitesi Twitter üzerinden açtığı #cocuklarikimkoruyacak hashtagında yabancı basından derlediği haberlerden oluşturduğu twit floodu konunun vahametini gözler önüne seriyor.

Murat Soydan’ın derlediği haber, video ve fotoğraflarda otizmli çocukların öğretmenleri tarafından cinsiyet değiştirmeye teşvik edilmesi; özgürlük adı altında 2 yaşındaki çocuklarının cinsel kimliğini kendisinin belirlediğini iddia eden aileler; 10 yaşında trans olmayı "tercih etmiş", gay barlarda şarkı söyleyip dans eden bir çocuğu harika diye sunulması vb. onlarca olay dikkat çekiyor.

O paylaşımlardan birkaç tanesi şöyle:

4449.jpg

4450.jpg

4451.jpg

4452.jpg

 

4453.jpg

4454.jpg

4456.jpg

 

4457-001.jpg

4458.jpg

4459.jpg

4460-001.jpg

***

Önemli oranda uygunsuz görüntüler içerdiği için söz konusu paylaşımlardaki videoları iktibas edemiyoruz ama LGBT destekçisi medya çevreleri şayet tutarlılık kaygısı taşıyorlarsa mutlaka Murat Soydan’ın aktardığı videoları edinip haberleştirmekle bu sapkınlara olan desteklerini arttırmalı!

https://mobile.twitter.com/mrsoydan00/status/1146768052400381953

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum