1. HABERLER

  2. HABER

  3. Cinsel İçerikli Reklamlara Afişli Tepki!
Cinsel İçerikli Reklamlara Afişli Tepki!

Cinsel İçerikli Reklamlara Afişli Tepki!

Genç Öncüler, billboardlarda yer alan cinsel içerikli reklamlara tepkilerini reklam panolarının üzerine astıkları afişlerle gösterdiler.

09 Mayıs 2014 Cuma 15:06A+A-

Burak Öztürk’ün haberi:

İstanbul’un çeşitli yerlerindeki otobüs, metro, metrobüs ve tramvay duraklarındaki reklam panolarında yer alan cinsel içerikli reklamlara tepki gösteren ‘Genç Öncüler’, şehrin bir çok noktasını ‘Haramlara karşı savaş açmaya ne dersin?’ yazılı afişlerle donattı.

Ahlaksızlığa dur demek için gençlerden destek beklediklerini belirten Genç Öncüler, ahlaksız reklamlara karşı birlik olma çağrısında bulundu.

Ahlaki yozlaşmaya sebep olduğunu iddia ettikleri bu reklamlara tepki gösteren gençler, bu tür sessiz eylemlerin devam edeceğini bildirdi.

"Fuhuşun toplumsallaşmasına hayır!"

Genç Öncüler tarafından yapılan açıklama ise şöyle:

Türkiye'nin dört bir yanında şu an haramlara karşı savaş açmaya çağırıyor. Fuhuşun, ahlaksızlığın, hayasızlığın reklam panolarından topluma saçılmasını protesto ediyor. Yarın İstanbul, Ankara, Bursa, Isparta, Kocaeli, Sakarya güne bu afişlerle uyanacak. 6000 afişimiz caddelerde sokaklarda yer aldı. Sabaha karşı #haramıterket etiketimiz twitterda gündem listesinde olacak.

İşte o afişler:

genc-onculer-cinsel-icerikli-reklam-panolari-haram-02.jpg

(Haber10)

 

HABERE YORUM KAT