1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP’li Bakırköy’ün ihmal edilmiş sorunlarını İmamoğlu çözmüş!
CHP’li Bakırköy’ün ihmal edilmiş sorunlarını İmamoğlu çözmüş!

CHP’li Bakırköy’ün ihmal edilmiş sorunlarını İmamoğlu çözmüş!

2004’ten beridir aralıksız olarak Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetilen Bakırköy Belediyesi’nin “ihmal edilmiş sorunları” olduğunu ifade eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, partisine ait belediyenin ilgilenmediği sorunları çözdüğünü iddia etti.

14 Şubat 2022 Pazartesi 21:14A+A-

HAKSÖZ HABER

İhmal edilmiş sorunları oluşturan CHP’li belediyenin sorunlarını bir başka CHP’li belediye düzeltiyor.

Bakırköy Belediyesi 2004’te yapılan seçimlerden bu yana Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 18 yıldır aralıksız bir şekilde yönetiliyor.

Bakırköy ilçesinin diğer birçok ilçe ve belediye gibi sorunları olduğu ifade ediliyor. Yıllardır aynı “sorunların giderildiğini” aktaran siyasilere karşı eleştiride bulunan kamuoyu, sosyal belediyecilik yaptığını düşünen liderlere karşı öfkeli seslerle karşılık veriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bakırköy ilçesinin sorunlarına dair yaptığı bir paylaşım tepki çekerken, belediyeciliğin köklü çözümler üretmek olduğu yorumları yapıldı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kısa sürede Bakırköy'ün yıllarca ihmal edilmiş sorunlarını çözdük. Altyapıyı baştan sona yeniledik, Özgürlük Meydanı yakında çok güzel olacak, kentsel yenileme için de önemli adımlar atıyoruz. Bugün Bakırköy'ü ziyaret ettik, projeleri inceledik ve vatandaşlarla buluştuk.” sözleriyle eleştiri aldı.  

Bakırköy’ün klasik belediyecilik olan; “kaldırım ve asfalt yenileme çalışmaları dışında” nasıl bir yeniliğe mazhar olduğu, “altyapısının nasıl bir çözüme kavuşturulduğu” eleştirileri yapılırken, Bakırköy Belediyesi’nin yıllardır CHP’de olduğu ve sorunların neden geçmişte de çözüme kavuşturulmadığı hatırlatıldı.

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuyla ilgili sosyal medya paylaşımı,

ekrem-imamoglu-chp-bakirkoy-0.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum