1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP’den farkın kalmazsa…
CHP’den farkın kalmazsa…

CHP’den farkın kalmazsa…

Babaeski Belediye Başkanı seçilen AK Partili Fırat Yayla, kendisini tebrik etmek isteyenleri Atatürkçü Düşünce Derneği’ne bağış yapmaya davet etti.

07 Nisan 2024 Pazar 18:00A+A-

HAKSÖZ HABER

AK Parti’nin seçimlerde yaşadığı ağır mağlubiyet hakkında herkes bir şeyler yazıp çizerken AK Parti’nin seçimi kazanan adaylarının icraatları dahi mağlubiyetin sebeplerini izah ediyor. AK Parti’nin Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde Belediye Başkanı seçilen Fırat Yayla, tebrik için çiçek göndermek isteyenlerin Atatürkçü Düşünce Derneği’ne bağış yapmasını istedi.

gkjuvdewmaaviwp.jpg

Yayla daha önce “Atatürk” imzalı kravat tercihleri ile gündem olmuştu. Babaeski’de seçim kazanabilmek için bir Kemalist’i aday gösterdiği anlaşılan AK Parti muhafazakar-dindar seçmenlere bir mesaj vermiş olduğunun farkında değil anlaşılan!

Seçim kazanmak için yapılan bu tarz düşkün hareketler AK Parti ile CHP arasındaki farkları buharlaştırıyor. CHP’li adayların Cuma namazına gidip mevlit-kandil kutladığı bir ülkede AK Parti’ye düşen de Kemalistlere yaranmak mı olmalıydı? CHP’den farkın kalmazsa seçmenlerinin neden seçimi protesto ettiğini sorgulamak da anlamsızlaşır!

HABERE YORUM KAT

9 Yorum