1. HABERLER

  2. HABER

  3. CHP Usulü Kumanya Yardımı
CHP Usulü Kumanya Yardımı

CHP Usulü Kumanya Yardımı

"CHP’liler yoksulları düşünmüyor" diyenler iftira atıyor. Ataşehir’de dağıtılan kumanyalar görmezden gelinebilir mi?

01 Ocak 2013 Salı 13:29A+A-

HAKSÖZ HABER

Yeni Akit‘te bugün yer alan bir haberde CHP Ataşehir gençlik örgütünün yılbaşı dolayısıyla yoksul ailelere kumanya paketi dağıttığını öğreniyoruz. Doğrusu Ramazan ya da Kurban Bayramı vesilesiyle değil de, yılbaşı vesilesiyle kumanya dağıtma fikri çok ilginç bir tutum. Kemalist ideolojinin bu topraklarda üstlendiği misyonu, hedefi çok net ifade ediyor.

Daha ilginci ise yoksullara yardım için dağıtılan kumanya paketlerinin muhtevası. Paketten çıkan malzemeler arasında üzerinde Mustafa Kemal ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun resimleri bulunan iki adet tabak dikkat çekiyor. Tabaklar boş duracak değil elbet. Paketten çıkan diğer malzemeler yani cips, çekirdek, çerez, çikolata gibi yılbaşı eğlencesi için düşünülen yiyeceklerin bu tabaklara konulması düşünülmüş olmalı. Böylece yoksul aileler televizyon karşısında çekirdek çitlerken Atatürk ve Kılıçdaroğlu’yla bakışma fırsatını da yakalamış olacaklar.

Pakette balon ve hazır kahve de unutulmamış. CHP’lilerin yoksul ailelere yönelik en çarpıcı yardım malzemesi ise şüphesiz kumanya paketine konulmuş olan tombalalar.  Yılbaşı eğlencelerinin vazgeçilmezi addedilen tombalayı kumanya paketine dahil etmesi CHP’lilerin ne kadar düşünceli ve öngörülü olduklarının bir göstergesi. CHP Ataşehir teşkilatını bu incelik ve hassasiyetlerinden ötürü kutluyoruz! 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum