1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP cinsi sapıklara kol kanat germeye devam ediyor!
CHP cinsi sapıklara kol kanat germeye devam ediyor!

CHP cinsi sapıklara kol kanat germeye devam ediyor!

CHP'li Nilüfer Belediyesi, “LGBT'li sapkınlar” için özel dayanışma merkezi açtı.

02 Aralık 2022 Cuma 17:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Bir yandan muhafazakarlara gülücük dağıtan CHP bir yandan ise cinsi sapık gruplara olan desteğini artırıyor. CHP “LGBT” adı altında örgütlenen sapkınlara desteğini bir adım daha ileri taşıdı. CHP'li Nilüfer Belediyesi, “LGBT'li sapkınlar” için özel dayanışma merkezi açtı.

Sapkınlar için yasal düzenleme vaadinde bulunan CHP’nin milletvekilleri daha önce sapık grupların yürüyüşlerine destek olmuşlardı. Bursa’nın Nilüfer ilçesinde kurulan merkez ise sapkınlara yönelik desteğin boyutlarını gözler önüne seriyor.

'Eşitlik Birimi' adı altında kurulan merkezle ilgili belediyenin sitesinden yapılan açıklamada, "LGBTİ+ bireylere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) hizmet vermesi yönü ile Türkiye’de bir belediye bünyesinde kurulan ilk dayanışma merkezi olma özelliğini taşımaktadır" ifadeleri yer aldı.

Bunun yanında Nilüfer Belediyesi 15 yaşındaki çocuklara Toplumsal Cinsiyet Atölyesi başlattı. Başvuru formunda; "kullanılmasını istediğin ismin" ve kız ya da erkek yerine "cinsiyet beyanın" seçeneği yer alıyor. Dünyada sapkınlığı destekleyen belediyelerin oluşturduğu “Gökkuşağı Şehirler Ağı” isimli örgütlenmeye üye olmakla övünen Nilüfer Belediyesi’nin son projesi hakkında ise İçişleri Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldı.

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, "Nilüfer Belediyesi’nin LGBTİ için özel dayanışma merkezi açtığına ilişkin haberlerin basında yer alması, kamuoyuna yansıması üzerine Nilüfer Belediyesi'nde araştırma/ ön inceleme başlatılmıştır” denildi.

resized-8ff54-d7b52f94chp-2460.jpeg

Anlaşılan o ki CHP sadece muhafazakar açılım yapmamış. Yapılan açılım epey “geniş” bir kapsama sahip!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum