1. HABERLER

  2. HABER

  3. Ceylanpınar Belediye Başkanının Konvoyuna Bomba
Ceylanpınar Belediye Başkanının Konvoyuna Bomba

Ceylanpınar Belediye Başkanının Konvoyuna Bomba

Ceylanpınar Belediye Başkanı Atilla'nın aracının geçtiği güzergahta meydana gelen patlamada 3 polis memuru yaralandı.

14 Temmuz 2014 Pazartesi 03:12A+A-

Alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da düzenlediği mitinge katılan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçeye dönmek üzere yola çıktı.

Atilla'nın aracının geçtiği sırada, ilçe girişinde patlama meydana geldi.

Patlamada hafif yaralandığı belirtilen 3 polis memuru, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayın ardından ilçeye çok sayıda polis ve jandarma ekibi yönlendirildi.

Vali Küçük incelemede bulundu

Öte yandan, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, ilçesinin girişindeki olay yerine gelerek inceleme yaptı.

Küçük'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Faruk Pınarbaşı, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, eşlik etti.

Vali Küçük ile beraberindekiler, incelemelerin ardından Atilla'nın konutuna geçti.

Olayı anlatan Başkan Atilla, "Başbakan'ın mitinginden dönerken ilçe girişindeki kör bir noktada park halindeki bomba yüklü bir otomobilde patlama oldu. Oradan çıkmaya çalışırken, bir başka araçtan uzun namlulu silahla bize doğru ateş açıldı. Bir kaç el ateş açıldıktan sonra içinde saldırganların bulunduğu araç bölgeden uzaklaştı. İki yaralımız var ama durumları hafif. Ben bu saldırıyı PKK'lıların yapmış olduğundan şüpheleniyorum" dedi.

Menderes Atilla, Temmuz ayı başında Güneydoğu TV'de katıldığı bir programda PKK'ya karşı ifadeler kullanmış ve örgütten çekinmediğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT