1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Cemal Enginyurt ekranları da terörize ediyor
Cemal Enginyurt ekranları da terörize ediyor

Cemal Enginyurt ekranları da terörize ediyor

TV 100 ekranında yayınlanan programda Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, gazeteci Latif Şimşek’in önce üzerine yürüdü ardından korumasına darp ettirdi.

06 Ağustos 2022 Cumartesi 23:47A+A-

HAKSÖZ HABER

Pınar Işık Ardor’un moderatörlüğünü yaptığı Gündeme Dair programında kayda alınan görüntüler Türkiye’deki kimi siyasilerin şiddete olan meyillini açığa çıkardı.

6’lı Masa’nın ortaklarından olan Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Gündeme Dair programında tartışma yaşadığı gazeteci Latif Şimşek’in üzerine yürüdü.

Canlı yayına ara verilen programın yayına tekrar döndüğü anlarda moderatör Pınar Işık Ardor’un ifadelerine göre Cemal Enginyurt korumasına Latif Şimşek’i darp ettirdi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı da olan Cemal Enginyurt, programın bir diğer konuğu olan gazeteci Latif Şimşek’in “Bu ülkenin hakimini, savcısını, polisini, istihbaratını da bu kadar küçümseyemezsin” sözlerine, “Polis de bizim, devlet de bizim” sözleriyle cevap verdi.

Birbirlerine bırakın bu işleri diye bağıran konuklardan Enginyurt, Latif Şimşek'in üzerine yürürken programın diğer konukları araya girmeye çalıştı. 

Latif Şimşek’in darp edilmesi nedeniyle şikayetçi olduğu olayın yargıya intikal ettiği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT

9 Yorum