1. HABERLER

  2. HABER

  3. Çelik: "Son Derece Provokatif Bir Eylem"
Çelik: "Son Derece Provokatif Bir Eylem"

Çelik: "Son Derece Provokatif Bir Eylem"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Tüm vatandaşlarımız bu provokatif saldırıya karşı birlik ve beraberlik içinde olmalıdır." açıklamasını yaptı.

10 Ekim 2015 Cumartesi 15:45A+A-

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'da gerçekleşen saldırıda ilk belirlemelere göre 30 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 126 kişinin yaralandığını belirtti.

Açıklamasında: "Demokrasimizi, ülkemizin huzurunu, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu vahşi ve barbarca eylemi kınıyoruz, lanetliyoruz." ifadelerine yer veren Çelik, şunları kaydetti:

"Seçim öncesi böyle bir saldırının gerçekleşmesi son derece provokatif bir eylemdir. Tüm vatandaşlarımız bu provokatif saldırıya karşı birlik ve beraberlik içinde olmalıdır. Yaşadığımız bu büyük acı çerçevesinde, tüm teşkilatlarımızın, seçim programlarında, müzikli ve coşkulu çalışmalarda bulunmamaları konusunda gereken hassasiyeti göstermeleri önem arz etmektedir. Tüm üyelerimizle birlikte, AK Parti olarak, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.".

Kaynak: Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT