1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Canlı Bomba Cumhuriyet'in Muhabiri, HDP'li Avukatın Müvekkili İddiası
Canlı Bomba Cumhuriyet'in Muhabiri, HDP'li Avukatın Müvekkili İddiası

Canlı Bomba Cumhuriyet'in Muhabiri, HDP'li Avukatın Müvekkili İddiası

Ankara'daki bombalı saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen Balıkesir Üniversitesi öğrencisi S.D.’nin ayrıca Cumhuriyet’in muhabiri ve HDP'li Av. Hüseyin Boğatekin'in müvekkili olduğu iddia edildi.

14 Mart 2016 Pazartesi 14:22A+A-

Ankara’daki canlı bomba eylemini yaptığı belirtilen S.D.’nin Cumhuriyet gazetesi muhabiri olduğu iddia edildi. Balıkesir Üniversitesi öğrencisi olan S.D., 4 kadın arkadaşı ile birlikte Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, örgüt üyeliği ve propagandası suçundan da yargılanıyordu.

DAVA ERTELENMİŞTİ

S.D. ile birlikte Hamide Saklı, K.S, S.S isimli üç kardeş ve Y.A. adlı üniversite öğrencisinin son duruşması Aralık 2015′te yapılmış ve dava karar için ertelenmişti. Davada S.D.'in avukatlığını HDP'li Av. Hüseyin Boğatekin yapmıştı.

CUMHURİYET GAZETESİ İÇİN MUHABİRLİK YAPTI İDDİASI

Star'ın kaydettiğine göre sosyal medyada S.D.'in, örgüt üyeliği ve terör propagandası suçundan serbest kaldığı dönemde Cumhuriyet gazetesi için serbest muhabirlik yaptığı iddia edildi. Sosyal medya üzerinde Can Dündar'a yoğun şekilde canlı bombanın Cumhuriyet gazetesi için çalıştığı iddiaları sorulmasına rağmen Dündar bir cevap vermedi.

HABERE YORUM KAT