1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. CanBir Derneği’nden Samsun'daki İhtiyaç Sahiplerine Yardım
CanBir Derneği’nden Samsun'daki İhtiyaç Sahiplerine Yardım

CanBir Derneği’nden Samsun'daki İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Samsun'un Canik ilçesinde kurulan CanBir Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatıyor.

20 Nisan 2020 Pazartesi 10:44A+A-

Koronavirüse karşı 'Dünyayı iyilik kurtaracak' sloganıyla yola çıkan dernek gönüllüleri, kapı kapı dolaşıp ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

Konuyla ilgili Haksöz-Haber’e açıklamada bulunan dernek yetkilileri şunları söyledi:

 “’Dünyayı iyilik kurtaracak’ sloganı ile ‘Biz bize yeteriz’ kampanyası kapsamında bağışçılarının yardımlarıyla ihtiyaç sahibi onlarca aileye Vefa komisyonu bilgisi dâhilinde gıda kolisi, ekmek, maske, eldiven ve hijyen malzemesi ulaştırdı ve ulaştırmaya devam ediyor.

Tüm Dünya ve Türkiye koronavirüs sebebiyle zor günler geçiyor. Bu zor süreçte en fazla etkilenen günlük çalışanlar, işyerleri geçici olarak kapananlar ve işsiz vatandaşlar oldu. CanBir bunlarla birlikte, tüm ihtiyaç sahibi aileler için başlattığı ‘Biz bize yeteriz’ kampanyası ile bu ailelere yardım ulaştırıyor.

Diğer taraftan sokağa çıkma yasağı nedeniyle dışarı çıkamayan yaşlı, kronik hasta ve engelli olan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılamasını da öncelik olarak görerek, kapı kapı dolaşarak, ihtiyaçlarını karşılayarak büyüklerine olan vefa borcunu ödemeye çalışıyor.”

7928.jpg

7929.jpg

7930.jpg

7931-001.jpg

HABERE YORUM KAT