1. HABERLER

  2. HABER

  3. "Çalışkan'ın Yetiştirdiği Öğrenciler Geri Çağrılcakmış"
"Çalışkan'ın Yetiştirdiği Öğrenciler Geri Çağrılcakmış"

"Çalışkan'ın Yetiştirdiği Öğrenciler Geri Çağrılcakmış"

Seçim sonuçlarıyla ilgili çok iddialı konuşup, aksi çıkarsa istifa edeceğini söyleyen Koray Çalışkan hakkında sosyal medyada çok sayıda yorum yer alırken, bir tanesi dikkat çekti.

05 Kasım 2015 Perşembe 14:32A+A-

1 Kasım seçimleriyle ilgili AK Parti'nin yüzde 47 oy alacağı tahmininde bulunan Adil Gür'e canlı yayında veryansın eden Koray Çalışkan, AK Parti'nin yüzde 40'ı geçemeyeceğini, geçerse AK Partililerin zil takıp oynaması gerektiğini söylemişti.

Adil Gür'ün ise yüzde 47 tahminin asla tutmayacağını, dolayısıyla Gür'ün 1 Kasım sonrası artık bu işi yapmaması gerektiğini sert bir dille ifade eden Koray Çalışkan, AK Parti'nin yüzde 47 alması halinde istifa edeceği sözünü vermişti.

Yayın esnasında Nazlı Ilıcak kendisini uyarmış, bu kadar kesin konuşmamasını söylemişti ancak Koray Çalışkan iddialı sözlerine devam ederek "biz bu işin eğitimini veriyoruz" demişti.

Çalışkan'ın bu sözlerinin yer aldığı video Star.com.tr'nin Facebook hesabında büyük ilgi görürken, videonun altına bir kullanıcının yaptığı yorum dikkat çekti. 

Ramazan Yolcu isimli Facebook kullanıcısı, "Koray Çalışkan'dan Siyaset Bilimi dersi alıp mezun olan öğrenciler geri çağırılacakmış:) tıpkı emisyonu bozuk wolkswagenler gibi" yorumunu yaptı. Bu yorum çok sayıda beğeni ve yorum aldı. 

041120152147332599981_3.jpg

 

HABERE YORUM KAT