1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Burak Derneği ile Özgür-Der Eynesil’den yardım organizasyonu
Burak Derneği ile Özgür-Der Eynesil’den yardım organizasyonu

Burak Derneği ile Özgür-Der Eynesil’den yardım organizasyonu

Özgür-Der Eynesil Temsilciliği ile Burak Derneği Kudüslü Müslümanlar için Ramazan ayında çeşitli yardım faaliyetleri düzenliyor.

29 Nisan 2021 Perşembe 18:48A+A-

HAKSÖZ HABER

Çalışma alanı Kudüs ve Mescid-i Aksa olan Burak Derneği, her yıl olduğu gibi bu Ramazan'da da Kudüslü Müslümanlar için yardım seferberliği başlattı.

Özgür-Der Eynesil Temsilciği de bu yardım seferberliğine katılıp Kudüslü Müslümanların direnişlerine katkı sundu.

Bir taraftan işgalci İsrail diğer taraftan da koronavirüs salgını ile mücadele eden Kudüslü Müslümanlar ekonomik olarak çok zor günler geçiriyor. Şartlar ağırlaştıkça daha fazla yoksullaşan kardeşlerimizin ihtiyaçları da artıyor. Ancak her türlü zorluğa rağmen canları ve malları pahasına Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı savunmaktan ve işgale karşı direnmekten asla vazgeçmiyorlar.

Özgür-Der Eynesil Temsilciliği, Burak Derneği aracılığı ile Kudüslü Müslümanlara destek olmak amacıyla 155 kişiye iftar, 100 aileye de kumanya yardımında bulundu.

Kudüslü Müslümanlar canları pahasına İslam aleminin ilk kıblesi ve onuru Mescid-i Aksa'yı Siyonist işgaline terk etmeyip direniş kararlılığını büyük bir özveri ile devam ettiriyorlar. Bu sebeple Kudüslü Müslümanlara yapılacak yardımlar ümmetin birliktelik ruhunu ve kardeşlerimizin yalnız olmadığı tüm dünyaya ilan etme özelliğini taşıyor.

İşgalcilere karşı çeşitli sebeplerden halihazırda cevap veremeyen Müslümanların şu süreçte ellerinden gelebilecek en önemli şeyi yardım faaliyetleri oluşturuyor. Burak Derneği’nin Kudüs’te yaptığı hayırlı işler bu bağlamda destek verilmesi gereken bir hassasiyeti içerisinde taşıyor.

img-9834.jpg

whatsapp-image-2021-04-29-at-17-40-32.jpeg

img-9921.jpg

img-2500.jpg

-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum