1. HABERLER

  2. HABER

  3. "Buradaki Varlığınız Bize Cesaret Verdi, Yüreklendirdi"
"Buradaki Varlığınız Bize Cesaret Verdi, Yüreklendirdi"

"Buradaki Varlığınız Bize Cesaret Verdi, Yüreklendirdi"

ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, Hürriyet Gazetesi’ni ziyaret etti.

16 Eylül 2015 Çarşamba 23:02A+A-

ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, Hürriyet Gazetesi'ni ziyaret etti. Bass ziyaretinde Vuslat Doğan Sabancı ve Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin ile görüştü.

Bass, gazetenin yazı işlerinde bir açıklama yaptı:

"Çalışmalarınızı görmekten memnuniyet duyuyorum. Parçası olduğunuz meslek, demokratik toplumlarda demokrasinin niteliği ve dinamizmi açısından inanılmaz önemli. Toplumda neler olduğunu, politik seçimleri, yaşanan sorunlara ilişkin vatandaşlarınızı bilgilendirme çabalarınızı takdir ediyorum. Bizim açımızdan ifade özgürlüğü ve basın özgürlüğü, sağlıklı demokratik toplumlarda uluslararası haklar temelinde esas önem taşıyor. Bu hakların ne kadar önemli olduğunu ve bu hakların özgürce kullanılması gerektiğini de göstermek için buradayım. Demokratik toplumlarda bu hakların ne kadar önemli olduğunu sizlerin de bildiğinden emin olmak için ve demokratik toplumlarda bu hakların özgürce kullanılması gerektiğine olan kuvvetli inancımızı göstermek için buradayım. Kişisel olarak, çalışmalarınıza ayrıca minnattarım çünkü çabalarınız, tarihindeki bu kritik dönemde, benim de toplumda neler olduğunu anlamamı sağlıyor.”

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Büyükelçi'ye teşekkür ederek, "Buradaki varlığınız bizlere cesaret verdi, yüreklendirdi" dedi. 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum