1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bülent Arınç, Ahmet Hakan'ı yerin dibine soktu!
Bülent Arınç, Ahmet Hakan'ı yerin dibine soktu!

Bülent Arınç, Ahmet Hakan'ı yerin dibine soktu!

Bülent Arınç kendisini hedef alan Ahmet Hakan hakkında yazılı bir açıklama yayımladı.

01 Aralık 2021 Çarşamba 12:55A+A-

HAKSÖZ HABER

Aydın Doğan uzun yıllar elinde tuttuğu, askeri vesayetten muhtıra ve yolsuzluk süreçlerine kadar her türlü hukuksuzluğa destek aracı olarak kullandığı Hürriyet Grubunu, Demirören'e sattıktan sonra bazı şeyler değişti. Değişimin en hızlı parametresini ise genel yayın yönetmeni oluşturuyor. 

Hızlı bir dönüş yapan ve en eski kraldan fazla kralcıları bile geride bırakan bir “gazeteci” profili veren Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan bir süredir Bülent Arınç hakkında son derece alaycı, küçük düşürücü bir dizi değerlendirmeler yapıyordu.

Ahmet Hakan geçtiğimiz haftalarda yazdığı bir yazıda Bülent Arınç hakkında şunları dile getirmişti: Bülent Arınç, bir yerde konuşma yapmış. Konuşmasında bugünün iktidar biçimini eleştirmiş. Şöyle bir baktım söylediklerine. Derinlikli tek bir eleştirel analiz görmedim. Hakan devamında ise Arınç’ın “tek derdinin ciddiye alınmak” olduğunu ileri sürmüştü. Ahmet Hakan saldırgan üslubunu devam ettirerek geçtiğimiz gün ise Arınç hakkında şunları yazdı: “ 'Fazla zorlarlarsa Erdoğan’a karşı rakip olabilirmiş. Kimler zorlayacaklarsa Allah billah aşkına, zorlasınlar şu Bülent Arınç’ı da alsın boyunun ölçüsünü!”

Güç kaybeden, iktidarı temsilden uzaklaşan veya bizzat iktidarın hışmına muhatap olanlara karşı medyada sergilenen saldırgan tutumların tipik bir örneği olarak okunabilir Ahmet Hakan'ın Bülent Arınç'a karşı tutumu. Fakat Arınç geçmişten bugüne Ahmet Hakan'ın kısa bir biyografisini vererek o süreçte kendisinin neler yaptığını, hangi sıkıntılara göğüs gerdiğini de kıyas yoluyla gündeme getirerek amiyane tabirle Ahmet Hakan’ı yerin dibine soktu.

"Bak aslanım!" diyerek sözlerine başlayan Bülent Arınç "Patronlarının himmeti ile geldiğin son noktada basın hayatımızın en köklü gazetelerinden birini tam bir magazin ve bulvar gazetesi haline getirdin. Seninle yaşamak zorunda olduğu için acısı her fotoğrafında yüzünden okunan kedin Sekter'e dahi acıyorum" dedi.

2-724x1024.jpg

HABERE YORUM KAT

11 Yorum