1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bu seviyesizlerle mi toplum ikna edilecek?
Bu seviyesizlerle mi toplum ikna edilecek?

Bu seviyesizlerle mi toplum ikna edilecek?

Turgay Güler yine yaptı yapacağını ve edepsizliğiyle bütün ülkenin gündemine oturdu!

08 Şubat 2022 Salı 11:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Hükümet tarafından desteklenen medya organları yaklaşım tarzları ve habercilik anlayışlarıyla en çok hükümete zarar vermeye devam ediyorlar!

Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler de 7/24 ekranlarda kendisini “reisçi” olarak tanıtan isimlerin başında geliyor. Bilindiği üzere Güler, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu’nu Ülke TV’de konuk etmişti. Programdaki akıl, mantık dışı soruları ve saç baş yolduran irrite edici üslubuyla Ekrem İmamoğlu karşısında rezil olmuş fakat hiç bir mahcubiyet duymaksızın pişkin tavırlarıyla İstanbul’un kaybedilmesinde göz ardı edilemeyecek büyük bir “katkı” sunmuştu!

Aynı Turgay Güler anlaşılan o ki 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettirmeyi de kafasına koymuş! Hayat pahalılığı orta ve alt gelirli kesimlerin canını ciddi manada yakarken AK Parti’den çözüme dair durumun farkında ve daha olumlu bir yaklaşım gösterildiğine şahit olmaktayız. 

Ancak Güler gibi amigoluğu meslek edinmiş müptezeller televizyon ekranlarındaki tavır ve tutumlarıyla çözümsüzlüğü daha bir derinleştirmekteler. Dün akşam (7 Şubat) CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge’de elektrik ve doğalgaza yapılan yüksek zamlar tartışılmak üzere masaya yatırıldı. 

Programda Bedri Baykam, güneş ve rüzgar enerjisinin daha yaygınlaştırılarak elektrik faturalarının düşürülebileceğini aktarması üzerine gazeteci Zafer Şahin, CHP'nin yapılan birçok projeye karşı çıktığına dikkat çekerek “Nükleeri yapmayın, HES’leri yapmayın, peki bu elektriği nasıl ucuzlatacağız? Taşları birbirine mi vuralım, değirmen mi çevirelim” dedi.

Tartışma devam ederken sözü alan Turgay Güler ise bütün toplumu etkileyen bir problem konuşulurken gayet lakayıt bir biçimde sırıtarak şu saçmalıkları fikir diye dile getirebildi: “Topluma kuru fasulye dağıtılacak, herkes kendi gazını kendisi üretecek.” Güler'in bu sözlerini ise stüdyoda bulunan ve toplum nezdinde "reisçi" olarak görülen diğer konuklar da maalesef sırıtarak karşıladılar!

 

Anlaşılan Turgay Güler’in şımarık ve küstah tarzı yaklaşan seçimlerde AK Parti’nin çok fazla canını yakacak. AK Parti, Güler gibi hiçbir saygınlığı olmayan tipleri beslemek ve kanal kanal gezdirip toplumun moralini bozmakta inat ederse İstanbul’dakine benzer bir sonuca hazırlansa iyi olur!

HABERE YORUM KAT

8 Yorum