1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bu Kafa Islah Olur mu?
Bu Kafa Islah Olur mu?

Bu Kafa Islah Olur mu?

İBB seçimlerinin neden kaybedildiğine dair AK Partili Ahmet Hamdi Çamlı’dan son derece garip bir yorum geldi. Yenilgiyi Ordu Valisinin Ekrem İmamoğlu’na karşı sergilediği tutumla açıklayan Çamlı partisinin valiyi sahiplenici politikasını unuttu galiba!

25 Haziran 2019 Salı 17:59A+A-

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Twitter’dan yaptığı paylaşımda "Ordu Valiliğinin CHP adayı İmamoğlu'na başkanlık yolunda verdiği desteği kayda geçmezsem eksik kalır"  dedi. Peki, ya başta cumhurbaşkanı olmak üzere kendilerinin Ordu valisinin tavrını gündeme getirip onun üzerinden rakiplerini yıpratmaya yönelik beyanları? Olay karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin ortaya koyduğu tutum ortadayken şimdi AK Partili bir ismin kalkıp bunu yok sayarcasına yenilgiyi valinin tutumuyla açıklaması trajikomik bir yaklaşım olmuş.

İmamoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı’nda yaşadığı tartışmada Yavuz'a "İt" dediği öne sürülmüştü. 23 Haziran İstanbul seçimine giden süreçte Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan AK Parti'nin adayı olan Binali Yıldırım'a kadar birçok isim de bu iddiaya dair açıklamada bulunmuştu. CHP'li İmamoğlu ise "İt" dediği yönündeki iddiaları reddetmişti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’nın yorumunun yer aldığı tweet şöyle:

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum