1. HABERLER

  2. HABER

  3. Bu da Yalanın ANF'cesi
Bu da Yalanın ANF'cesi

Bu da Yalanın ANF'cesi

Lice'de seçim çalışması yapan HÜDA PAR üyelerine düzenlenen saldırıyı çarpıtan PKK'nin haber ajansı ANF, saldırıya uğrayan HÜDA PAR üyesini "BDP'li mağdur" olarak servis etti.

31 Ocak 2014 Cuma 12:15A+A-

Hür Dava Partisi ve İslami sivil toplum kuruluşlarına düzenlenen her saldırıdan sonra yalan ve manipülatif haberler yapan ANF, Lice provokasyonunda da  boş durmadı.

ANF’nin yalanı bu defa yatsıya kadar da yanmadı. Her saldırıdan sonra BDP’li saldırgan grupları mazlumlar ve mağdurlar olarak göstermeye çalışan PKK’ye yakın haber ajansları, aynı tiyatroyu Lice’de de sergilemek istedi. Lice’deki olayı önce HÜDA PAR’lıların saldırısı olarak servis eden PKK medyası daha sonra tükürdüğünü yalayarak olayı kavga olarak haberleştirdi.

Fırat Haber Ajansı(ANF) PKK/BDP’nin sokak çeteleri tarafından yaralanan HÜDA PAR üyesi Abdussamet A.’yı, HÜDA PAR’lılar tarafından yaralanan bir BDP’li olarak göstermeye çalıştı.  Halkı yalanları ile kışkırtmaya çalışan ANF’nin söz konusu fotoğrafı yalanları ile bezeyerek servis etmesi ANF’nin Kürt sorunundaki misyonunu(!) bir kez daha gözler önüne serdi.

İlkha

firat_news.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum